Αυτό είναι το εσωτερικό της ηλεκτρικής Porsche Taycan

Αυτό είναι το εσωτερικό της ηλεκτρικής Porsche Taycan

Θα έχει ενσωματωμένο και το Apple Music, που θα προσφέρει επιλογή ανάμεσα σε 50 εκατομμύρια τραγούδια!


Η Porsche δίνει συνεχώς, αλλά με το σταγονόμετρο, φωτογραφίες και πληροφορίες για την Taycan, που θα παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβρη. Αυτή τη φορά μας αποκαλύπτει εικόνα και στοιχεία του εσωτερικού του ηλεκτρικού της μοντέλου.

Όπως φαίνεται στη μερική άποψή του, το ταμπλό ακολουθεί σχεδιαστικά την τελευταία 911, με τον κωδικό 992. Το τιμόνι είναι σχεδόν πανομοιότυπο με του θρυλικού σπορ μοντέλου, ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διάφορα οδηγικά προγράμματα και το σύστημα πολυμέσων υποστηρίζει νέες λειτουργίες.

Η μεγάλη είδηση είναι όμως η ενσωμάτωση του Apple Music, με την Taycan να είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής με αυτή τη δυνατότητα. Οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια, χωρίς καμία διαφήμιση, σε χιλιάδες playlists και στο Beats 1 global livestream με 3ετή πρόσβαση στο διαδίκτυο. Οι μουσικόφιλοι μπορούν να απολαύσουν τη διαδρομή χάρη στο Burmester High-End Surround Sound System με Apple Digital Masters, που υπόσχεται «ήχο ποιότητας στούντιο και απαράμιλλη ακουστική εμπειρία σε κάθε ταξίδι» – κάτι πιο εφικτό σε ένα αθόρυβο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Όλα τα στοιχεία για την Taycan θα αποκαλυφθούν στις 4 Σεπτεμβρίου. Προς το παρόν, η Porsche περιορίζεται στο να ανακοινώνει ότι θα έχει ισχύ πάνω από 600 PS, θα επιταχύνει από στάση μέχρι τα 100 km/h σε λιγότερο από 3,5”, θα πιάνει τα 200 σε λιγότερο από 10” και η μπαταρία ιόντων λιθίου των 90 kWh θα δίνει αυτονομία πάνω από 500 km κατά NEDC.

Porsche Taycan prototype

[Πηγή: Porsche]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube