Αυτή είναι η πιο σκοτεινή BMW 8 Series που έχουμε δει

Αυτή είναι η πιο σκοτεινή BMW 8 Series που έχουμε δει

Η ειδική έκδοση Frozen Black Edition της BMW 8 Series θα παραχθεί σε 20 αντίτυπα για την αγορά της Ιαπωνίας.

Η BMW παρουσιάζει κατά καιρούς διάφορες ειδικές εκδόσεις της ναυαρχίδα της 8 Series για να κεντρίσει το ενδιαφέρον εκείνων που ψάχνουν κάτι το ιδιαίτερο με τις περιποιήσεις του τμήματος BMW Individual. Σε αυτό το πλαίσιο, η βαυαρική φίρμα παρουσίασε την κατάμαυρη Frozen Black Edition που πιστεύουμε πως ταιριάζει γάντι με τον χαρακτήρα της οχτάρας.

Όπως περιγράφει και το όνομά της, το αμάξωμα είναι βαμμένο σε Frozen Black με μαύρη απόχρωση για τη γρίλια, τις απολήξεις της εξάτμισης, τις δαγκάνες φρένων και τις εντυπωσιακές ζάντες 20". Αντίστοιχα σκοτεινή είναι και η εικόνα στο εσωτερικό με επενδύσεις από Merino Leather, λεπτομέρειες σε piano black και οροφή από Alcantara. Ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει ηχοσύστημα Bowers & Wilkins Diamond Surround, ηλιοροφή και όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα άνεσης και ασφαλείας που μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα τέτοιο όχημα.

BMW 8 Series

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός από την M840i υπετροφοδοτούμενος εξακύλινδρος 3,0 λίτρων που αποδίδει 335 PS. Τη δύναμη στέλνει στους πίσω τροχούς το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Το μοντέλο θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό 20 μονάδων (5 Coupé και 15 Gran Coupé) αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας, η οποία φαίνεται να αγαπά πολύ τις ειδικές εκδόσεις καθώς πρόσφατα είχαν διατεθεί εκεί οι BMW 8 Series Collector's Edition και Kyoto Edition. Όσο για την τιμή, είναι  ¥15 εκατομμύρια για την δίπορτη και  ¥15,1 εκατομμύρια για την τετράπορτη.

[Πηγή: CarBuzz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube