Αυτή είναι η μελλοντική Alfa Romeo Giulia GTA;

Αυτή είναι η μελλοντική Alfa Romeo Giulia GTA;

Φήμες μιλούσαν στις αρχές Ιανουαρίου για το επικείμενο λανσάρισμα μιας Alfa Romeo Giulia πιο σπορ από τη σημερινή Quadrifloglio. Μπορεί να πρόκειται γι’ αυτή εδώ;

Alfa Romeo Giulia GTA

Για θυμηθείτε: Φήμες που προηγήθηκαν τον Ιανουάριο έλεγαν ότι ο Μιλανέζος κατασκευαστής προετοιμάζει μυστικά μια Giulia GTA, πιο σκληροπυρηνική από την ήδη πολύ ισχυρή Quadrifoglio. Αυτή η εικόνα που αναρτήθηκε στη σελίδα του Coche Spias στο Facebook μπορεί να δείχνει τη «φουσκωμένη» αυτή μπερλίνα της Alfa.

Η κακή ποιότητα της φωτογραφίας δεν επιτρέπει να αξιολογήσουμε όλες τις λεπτομέρειες αυτής της μυστηριώδους σπορ μπερλίνας της Alfa Romeo. Σημειώστε όμως ότι η παρουσία καμουφλάζ στον προφυλακτήρα προδίδει ένα πιο επιθετικό εμπρός μέρος από αυτό της υφιστάμενης Quadrifloglio. Σπέσιαλ ζάντες, ανασχεδιασμένο πίσω μέρος, πρόσθετα σπορ στοιχεία στην καμπίνα και παραπάνω… δύναμη κάτω από την καπό, προφανώς θα ολοκληρώνουν τη «συσκευασία».

Οι συνάδελφοί μας από το MoparInsiders, την αμερικανική έκδοση που εξειδικεύεται στα μοντέλα του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, ανέφεραν λίγο περισσότερο από ένα μήνα πριν, ότι για τη νέα Giulia GTA επιλέχτηκε μια αναθεωρημένη έκδοση του διτούρμπινου μοτέρ V6 των 2,9 lt της Quadrifloglio με 110 επιπλέον άλογα, φτάνοντας έτσι τα 620. Η μείωση του βάρους της μάλιστα, κατά περίπου 20 κιλά σύμφωνα με το MoparInsiders θα κάνει το αποτέλεσμα ακόμη πιο εκρηκτικό.

Αναμονή λοιπόν μέχρι τον προσεχή Ιούνιο για να μάθουμε περισσότερα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube