Αυτή είναι η ισχυρότερη έκδοση του Škoda Scala [video]

Αυτή είναι η ισχυρότερη έκδοση του Škoda Scala [video]

Το Škoda Scala Edition S έχει δεχθεί τις περιποιήσεις της ΑΒΤ Sportsline.

Η Škoda ανακοίνωσε μια νέα έκδοση επιδόσεων του Scala με το όνομα Edition S, η οποία εξελίχθηκε σε συνεργασία με την ΑΒΤ Sportsline και θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Η ισχυρότερη και ταχύτερη έκδοση του Scala φορά τον γνωστό 1.5 TSI με αυξημένη απόδοση στους 190 PS και τα 290 Nm. Έχει δηλαδή +40 PS και +40 Nm περισσότερα από την μέχρι πρότινος κορυφαία έκδοση 1.5 TSI DSG, με την αύξηση να οφείλεται σε νέο λογισμικό. H Škoda δεν ανακοίνωσε τις επιδόσεις οι οποίες αναμένονται βελτιωμένες σε σύγκριση με την έκδοση στην οποία βασίζεται (0-100 km/h σε 8,2" και τελική 219 km/h). Το Edition S εξοπλίζεται επίσης με σπορ ανάρτηση και ελαστικά επιδόσεων που βελτιώνουν το κράτημα.

Skoda

Το Scala Edition S βασίζεται στο Scala Monte Carlo (full-led φώτα, μαύροι καθρέφτες, μαύρη οροφή, μαρσπιέ, φιμέ τζάμια κτλ) όμως ξεχωρίζει αισθητικά χάρη στις αεροδυναμικές προεκτάσεις του εμπρός προφυλακτήρα στο χρώμα του αμαξώματος, το σπλίτερ, τη μεγαλύτερη αεροτομή οροφής, το νέο διαχύτη που ενσωματώνει τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης και τα εμβλήματα της ABT. Η έκδοση είναι διαθέσιμη σε τρεις εξωτερικές αποχρώσεις - velvet red premium metallic, steel gray και black magic pearl - που συνδυάζονται με μαύρες ζάντες ER-C18.

Στο εσωτερικό έχουμε σπορ καθίσματα με μαύρες υφασμάτινες επενδύσεις, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, Bolero infotainment με οθόνη αφής 8", πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι και λεπτομέρειες σε στυλ carbon-fibre.

Η παραγωγή του Škoda Scala Edition S είναι αρχικά περιορισμένη σε 500 μονάδες για την αγορά της Γερμανίας, με τιμή 33.790 ευρώ.

[Πηγή: Škoda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube