Αυτή είναι η έκδοση παραγωγής του Nissan 400Z [video]

Αυτή είναι η έκδοση παραγωγής του Nissan 400Z [video]

Φωτογραφίες από το εργοστάσιο της Nissan αποκαλύπτουν το νέο Z.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την έκδοση παραγωγής του Nissan 400Z έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο. Συνολικά δύο μοντέλα φωτογραφήθηκαν στο εργοστάσιο Tochigi της Nissan, ένα ασημί με μαύρη οροφή που από τα φώτα φαίνεται πως είναι αμερικανικών προδιαγραφών, και ένα πιο σκούρο γκρι.

Όπως βλέπουμε το πισωκίνητο σπορτσκαρ της Nissan είναι σχεδόν ολόιδιο με το πρωτότυπο Nissan Z Proto που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2020. Ελάχιστες διαφορές εντοπίζονται στις χειρολαβές, την χρωμιωμένη γρίλια, τα φώτα, τον πίσω προφυλακτήρα και την ενσωματωμένη αεροτομή στην ουρά. 

Στο εσωτερικό οι διαφορές είναι ακόμα μικρότερες, με το μάτι να πέφτει κατευθείαν στον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων - να θυμίσουμε πως η Nissan έχει δεσμευτεί πως το νέο Z θα είναι διαθέσιμο και με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Από την παρουσίαση του πρωτοτύπου Nissan Z Proto τον Σεπτέμβριο του 2020, γνωρίζαμε πως χρησιμοποιεί ένα twin-turbo κινητήρα V6 3,0 λίτρων, ενώ πρόσφατα μάθαμε πως το μοτέρ θα αποδίδει 450 PS. Περισσότερες πληροφορίες για το 400Z θα αποκαλυφθούν στην επίσημη πρεμιέρα του που αναμένεται μέσα στο 2021. Δυστυχώς το σπορτσκαρ δεν προορίζεται για την αγορά της Ευρώπης λόγω των αυστηρών περιορισμών στις εκπομπές ρύπων.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube