Avant Première: Αυτή είναι η DS 9, η μεγάλη μπερλίνα της DS!

Avant Première: Αυτή είναι η DS 9, η μεγάλη μπερλίνα της DS!

Η DS 9 θα παρουσιαστεί επίσημα σήμερα το απόγευμα, αλλά ένα video που ανέβηκε για λίγα λεπτά στο web μας δείχνει το αυτοκίνητο από όλες τις γωνίες.

DS 9

Λάθρα λανσάρισμα για την DS 9! Η DS Automobiles μας είχε δώσει ραντεβού για τη επίσημη παρουσίασή της σήμερα, στις 24 Φεβρουαρίου στις 17:00. Αλλά η γαλλική φίρμα «μπερδεύτηκε, ανεβάζοντας ένα video στο κανάλι της στο YouTube το πρωί! Πριν όμως εξαφανιστεί, προλάβαμε και πήραμε κάμποσα screenshots.

Ανακαλύπτουμε λοιπόν εκ των προτέρων ποιο είναι το τρίτο μοντέλο της νέας γκάμας της DS Automobiles. Ύστερα από δύο SUV, το DS7 Crossback και το DS3 Crossback, οι Γάλλοι μας προσφέρουν μια μεγάλη μπερλίνα με μπόλικη λαμαρίνα, κυρίως για την κινεζική αγορά... Όπου η DS τα έχει βρει μπαστούνια!

DS 9

Το αυτοκίνητο φυσικά ενσωματώνει τα αισθητικά gimmicks της DS, ιδιαίτερα τη μεγάλη μάσκα, της οποίας το νίκελ εκτείνεται προς τα φανάρια και τους αεραγωγούς. Οι σχεδιαστές κάνουν αφειδή χρήση νίκελ, με ένα φαρδύ ζωνάρι να διασχίζει το καπό. Στο πίσω μέρος, το νίκελ που διασχίζει το πορτμπαγκάζ τρέχει κάτω από τα φώτα και έρχεται να σβήσει στα πλάγια.

DS 9

Η DS 9 επιλέγει σιλουέτα τύπου fastback, με την πίσω κολόνα να φεύγει έντονα προς τα πίσω, σβήνοντας στο πορτμπαγκάζ και πίσω από τη νοητή κάθετο που περνά από το πίσω μέρος του θόλου. Παρατηρούμε δε, μια αβρή αναφορά στην πρώτη DS, με τα φλας στο πάνω μέρος του πίσω κρύσταλλου.

DS 9

Για περισσότερα, κάντε υπομονή τέσσερις πέντε ώρες, οπότε και η νέα DS 9 θα αποκαλυφθεί στη λεπτομέρειά της, λίγες ημέρες πριν από το δημόσιο επίσημο ντεμπούτο της σε μέταλλο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, στις 3 Μαρτίου.

DS 9

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube