Αρχίζει και παίρνει μορφή το νέο Ford Kuga

Αρχίζει και παίρνει μορφή το νέο Ford Kuga

Η νέα γενιά του Ford Kuga θα δανειστεί αρκετά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά από το ολοκαίνουριο Focus.

Το νέο Ford Kuga του 2020 βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης και αυτή τη φορά εθεάθη στις ΗΠΑ με καμουφλαρισμένο το πραγματικό αμάξωμα της νέας γενιάς και όχι με πάνελ του τωρινού.

Η υπάρχουσα γενιά του Kuga έχει υποστεί ήδη μια φορά αισθητική ανανέωση, οπότε οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της Ford φροντίζουν να παρουσιάσουν τη νέα γενιά μέχρι το 2020.

Ford Kuga Spy 2

Τη βάση για το νέο μεσαίο SUV της Ford θα αποτελέσει η νέα πλατφόρμα C2 που λάνσαρε η τελευταία γενιά του αδελφού Focus. Αυτό σημαίνει ότι θα μεγαλώσει ελαφρώς σε διαστάσεις, ενώ το συνολικό βάρος θα μειωθεί μερικές δεκάδες κιλά. Από το καινούριο θα δανειστεί και αρκετά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όπως η μάσκα και τα φώτα.

Ford Kuga Spy

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές που αναμένεται να πραγματοποιηθούν θα είναι έντονες. Η σχεδίαση θα αλλάξει εντελώς και θα κυριαρχούν οριζόντιες γραμμές που τονίζουν το διαθέσιμο πλάτος. Η έγχρωμη οθόνη αφής του συστήματος πλοήγησης και πολυμέσων θα βρίσκεται ψηλά στην κεντρική κονσόλα και από κάτω θα βρίσκονται οι αεραγωγοί του συστήματος κλιματισμού.

Ford Kuga 2020 Interior SPY

Τέλος, η γκάμα κινητήρων της νέας γενιάς του Kuga θα έχει και μία plug-in hybrid έκδοση, ως μέρος του ηλεκτρικού πλάνου της Ford. Αυτό που αποκλείεται να δούμε είναι μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου.

[Πηγή: Auto Express UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube