Αποκάλυψη: Νέα Mercedes-Benz Α45 AMG PETRONAS Green Edition [video]

Αποκάλυψη: Νέα Mercedes-Benz Α45 AMG PETRONAS Green Edition [video]

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε την Α45 AMG PETRONAS Green Edition που προορίζεται μόνο για την ιαπωνική αγορά.

Η νέα Α45 AMG PETRONAS Green Edition αποτελεί ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την εμπλοκή της Mercedes-Benz στην Formula 1 και βασίζεται στην έκδοση Edition 1.
 
Το αυτοκίνητο φορά αεροδυναμικό πακέτο της AMG, είναι βαμμένη σε λευκό χρώμα Cirrus White, έχει ανθρακονημάτινους εξωτερικούς καθρέφτες και είναι διακοσμημένη με πράσινα γραφικά.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά εκτός καμπίνας, ξεχωρίζουμε τις πολυάκτινες ζάντες των 19 ιντσών με τις πράσινες διακοσμήσεις και το εμπρός σπλίτερ του αεροδυναμικού πακέτου της AMG. Στο εσωτερικό, τα πράσινα μοτίβα και οι λεπτομέρειες υπάρχουν στο τιμόνι, στα καθίσματα, χαμηλά στις πόρτες, στα paddles και στο λεβιέ, καθώς και στα δαχτυλίδια των αεραγωγών.

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε ότι η παραγωγή θα περιοριστεί στα 30 κομμάτια που θα πουληθούν μόνο στην Ιαπωνία. Η νέα Α45 AMG PETRONAS Green Edition δεν έχει υποστεί καμία μετατροπή ή επέμβαση στο μοτέρ, χρησιμοποιώντας το δίλιτρο κινητήρα τούρμπο της στάνταρ A45 AMG με ισχύ 360 PS και ροπή 45,9 kgm.

[Πηγή Mercedes-Benz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube