Αποκάλυψη: Αυτό είναι το Lada XRay

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το Lada XRay

H Lada έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία για το νέο της αυτοκίνητο

Η Lada παρουσίασε και επίσημα την έκδοση παραγωγής του XRay μετά από πολλές διαρροές που είχαν προηγηθεί
 
Το νέο ρωσικό crossover, του οποίου το πρωτότυπο είχαμε δει πέρυσι, θα μπει στη γραμμή παραγωγής στις 15 Δεκεμβρίου και η διάθεσή του στην αγορά θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2016 με τιμή που θα ξεκινά από τις 12.000 ευρώ. 
 
Το XRay είναι το δεύτερο μοντέλο της νέας εποχής Lada μετά το Vesta. Εξωτερικά έχει απεμπολήσει τις υπερβολές του πρωτότυπου όπως γίνεται συνήθως, με τα φωτιστικά σώματα εμπρός/πίσω να είναι πλέον πιο... γήινα, ενώ διαθέτει και μικρότερης διάστασης ζάντες. Το αυτοκίνητο βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί και το Dacia Sandero Stepway.
 

 
Στο εσωτερικό ο εξοπλισμός περιλαμβάνει πολυλειτουργικό τιμόνι, κλιματισμός, οθόνη 7 ιντσών, ενώ στο έξτρα εξοπλισμό μπορείς να προσθέσεις στοιχεία πολυτέλειας, όπως το δερμάτινο σαλόνι. 
 
Το XRay θα είναι διαθέσιμο με κινητήρες χωρητικότητας 1.6 και 1.8 λίτρου με ισχύ 106, 114 και 123 ίππων. Οι «μικροί» θα συνδυάζονται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο και ο 1.800άρης με αυτόματο
 
Στις βασικές εκδόσεις του θα έχει την κίνηση στους εμπρός τροχούς, αλλά θα υπάρξει αργότερα και τετρακίνητη έκδοση βασισμένη στο Dacia Duster

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube