Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του νέου Kia Sportage 2016

Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του νέου Kia Sportage 2016

Μετά τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του αμαξώματος, σειρά έχει η καμπίνα του ολοκαίνουργιου Sportage.

Με την επίσημη εμφάνισή του να είναι προγραμματισμένη για την προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο, έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου SUV της Kia.

Ωστόσο σήμερα είδαμε και τις πρώτες φωτογραφίες της καμπίνας, όπου βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του μοντέλου υπάρχουν σε κάθε τομέα. Από τη σχεδίαση και τους χώρους μέχρι την ποιότητα και την πρακτικότητα. Η κεντρική κονσόλα έχει κλίση 10 μοιρών προς τον οδηγό, ενώ ξεχωρίζει και η μεγάλη οθόνη αφής στο επάνω μέρος της.

Το μεγαλύτερο μεταξόνιο αλλά και το πιο χαμηλό πάτωμα σημαίνουν ακόμα μεγαλύτερο χώρο στο πίσω κάθισμα, ενώ όλα τα καθίσματα είναι ανασχεδιασμένα, με πιο στιβαρές βάσεις για καλύτερη μόνωση των κραδασμών κι έχουν χαμηλότερο βάρος. Η κλίση στην πλάτη του πίσω καθίσματος μεταβάλλεται από τις 23 έως τις 37 μοίρες, ενώ το πορτμπαγκάζ έχει διπλό πάτωμα και χωρητικότητα που φτάνει τα 503 λίτρα.

Τέλος, έχει γίνει πολύ ενδελεχής μελέτη για τη μείωση του δείκτη NVH, ώστε το επίπεδο θορύβου στην καμπίνα να είναι σε κορυφαία χαμηλό επίπεδο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube