Αποκαλύφθηκε η Mercedes-AMG S 65 Cabriolet

Αποκαλύφθηκε η Mercedes-AMG S 65 Cabriolet

Το πολυτελές 4θέσιο κάμπριο ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην Έκθεση του Detroit.

Η Mercedes-AMG S 65 Cabriolet θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στην Διεθνή Έκθεση του Detroit.

Οι παραγγελίες για το νέο κορυφαίο cabriolet της Mercedes-AMG θα ξεκινήσουν την άνοιξη, με τις πρώτες παραδόσεις να πραγματοποιούνται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η ανοιχτή έκδοση έχει τον ίδιο 6λιτρο V12 Biturbo με την κουπέ έκδοση που αποδίδει 630 ίππους και 101,9 kgm ροπή από τις 2.300 έως τις 4.300 rpm. Συνεργάζεται με 7άρι αυτόματο κιβώτιο που στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς και οι επιδόσεις που χαρίζει είναι καταιγιστικές. Σύμφωνα με την Mercedes-AMG, για να πιάσει τα πρώτα 100 km/h από στάση απαιτούνται 4,1”, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Οι αισθητικές διαφορές της κορυφαίας έκδοσης με τις απλές, εντοπίζονται στις λεπτομέρειες χρωμίου των εισαγωγών αέρα του εμπρός προφυλακτήρα, στην σχεδίαση των αλουμινένιων τροχών, στα διακριτικά στα φτερά, στον βαμμένο αεροδυναμικό διαχύτη, στις τέσσερις τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης και φυσικά στον λογότυπο του πορτμπαγκάζ.

Η ηχομονωτική και θερμομονωτική κουκούλα με τα πολλά στρώματα, χρειάζεται 17” για να ανοίξει ή κλείσει και η λειτουργία μπορεί να πραγματοποιηθεί με ταχύτητα έως 50 km/h. Επιπλέον, προσφέρεται σε τέσσερις χρωματισμούς, μαύρο, σκούρο μπλε, σκούρο κόκκινο και μπεζ.

Στο 4θέσιο εσωτερικό, την παράσταση κλέβουν οι δερμάτινες ταπετσαρίες που ντύνουν σχεδόν όλη την καμπίνα, ενώ από πλευράς εξοπλισμού δεν απουσιάζει τίποτα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο κορυφαίο κάμπριο της Mercedes-AMG θα μάθουμε με την παρουσίασή του στο Σαλόνι του Detroit.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube