Από 37.536 ευρώ το νέο Audi TT στη Βρετανία

Από 37.536 ευρώ το νέο Audi TT στη Βρετανία

Ανακοινώθηκαν επίσημα οι τιμές - Ποιος θα είναι ο εξοπλισμός και οι εκδόσεις

Η Audi ανακοίνωσε το ΤΤ του 2015 θα πωλείται στην Αγγλία με τιμή που θα ξεκινά από τις 29.770 στερλίνες (37.536 ευρώ).

Ο εξοπλισμός της βασικής έκδοσης (Sport) θα είναι πλούσιος και περιλαμβάνει προβολείς xenon, φώτα ημέρας LED, σπορ ανάρτησηκαι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σπορ καθίσματα με συνδυασμό Alcantara-δέρματος, keyless go και τον περίφημο πλέον καινούργιο ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 12,3 ιντσών.

Προχωρώντας στην έκδοση S Line που θα τιμάται 32.320 στερλίνες (40.752 ευρώ) ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει επιπλέον προβολείς LED και ρυθμιζόμενη ανάρτηση που μπορεί να μειώσει την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος έως και 10 mm. Το μοντέλο διαθέτει επίσης ένα κιτ αμαξώματος S Line και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, υποδοχές για προβολείς ομίχλης LED, ηχοσύστημα δώδεκα ηχείων της Bang & Olufsen ηχοσύστημα και ένα πακέτο τεχνολογίας που προσθέτει πλοήγηση GPS και συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο.

Η ισχύς παρέχεται από έναν δίλιτρο TFSI τετρακύλινδρο κινητήρα 230 ίππων που μπορεί να συνδυάζεται είτε με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο και κίνηση στους εμπρός τροχούς ή S tronic εξατάχυτο και τετρακίνηση quattro.
Παράλληλα θα υπάρχει και μία έκδοση με δίλιτρο κινητήρα TDI 184 ίππων που θα συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων που στέλνει τη δύναμη στους εμπρός τροχούς.

Η Audi ανακονωσε ότι δέχεται από σήμερα παραγγελίες και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν αρχές Δεκεμβρίου.








 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube