Από 250.000 έως 500.000 Tesla Cybertruck ετησίως!

Από 250.000 έως 500.000 Tesla Cybertruck ετησίως!

Ο Elon Musk πιστεύει ότι το Tesla Cybertruck θα πουλά μόνο του σχεδόν όσο ολόκληρη η γκάμα F-Series της Ford, που σημειωτέων είναι best seller… από «πάντα» στις ΗΠΑ.

Tesla Cybertruck

«Θα έλεγα ότι οι 250.000 πωλήσεις ετησίως είναι ένας απόλυτα ρεαλιστικός στόχος. Προσωπικά, πιστεύω ότι θα φθάσουμε τις 500.000 πωλήσεις. Θα φτιάξουμε όσα Tesla Cybertruck θέλουν οι πελάτες μας και μπορούν να αντέξουν οικονομικά», τάδε έφη Elon Musk. 

Ο Musk απέφυγε να παρέχει ακριβή χρονοδιαγράμματα για την παραγωγή και παράδοση του Tesla Cybertruck με τις φήμες να θέλουν τις πρώτες παραδόσεις πριν το τέλος του έτους

Στο προχθεσινό συνέδριο των μετόχων της καλιφορνέζικης εταιρείας, ο Elon Musk, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πολυαναμενόμενο Tesla Cybertruck. Ανέφερε, ότι στόχος είναι μίνιμουμ οι 250.000 πωλήσεις ετησίως, με τον ίδιο να πιστεύει ακράδαντα ότι θα φθάσουν τις 500.000 μονάδες. 

Tesla Cybertruck

Eίπε ακόμα ότι θα είναι δύσκολο να υπάρξει μια ευνοϊκή πολιτική στις τιμές πώλησης του ηλεκτρικού pick-up, καθώς το κόστος παραγωγής του είναι πολύ υψηλό. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί (εννοούσε σε επίπεδο τιμής) ώστε το Tesla Cybertruck να γίνει το επόμενο best seller της Tesla. Πάντως οι $40.000 που δήλωνε προ διετίας ο Musk ότι θα ξεκινά το Cybertruck, είναι... άπιαστο όνειρο. 

Tesla_Cybertruck

Επιπλέον, οι φιλοδοξίες του Elon Musk είναι μάλλον πολλά υποσχόμενες σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τις πωλήσεις του Cybertruck, δεδομένου ότι η σειρά «F» της Ford, που ηγείται των πωλήσεων τις τελευταίες δεκαετίες στις ΗΠΑ, ταξινόμησε πέρσι 653.000 μονάδες, με μόλις 15.617 από αυτές να αφορούν στο ηλεκτρικό F-150 Lightning. 

Η παραγωγή του Tesla Cybertruck πιθανολογείται ότι θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2023, με τις πρώτες παραδόσεις να πραγματοποιούνται πριν τα τέλη του έτους…

   

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube