Αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη πρεμιέρα του νέου VW Golf R

Αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη πρεμιέρα του νέου VW Golf R

Στις 4 Νοεμβρίου η αποκάλυψη του νέου Golf R σύμφωνα με ένα teaser της VW.

Eίναι πλέον επίσημο: Το νέο Golf R θα παρουσιαστεί επίσημα στις 4 Νοεμβρίου. Λίγες μόλις ημέρες από την παρουσίαση του Golf GTI Clubsport, η VW έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του Instagram ένα teaser μέσα από το οποίο μας πληροφορεί για την ημερομηνία παρουσίασης του αυτοκινήτου. 

Για κάποιο λόγο που μόνον η VW ξέρει, στο teaser η VW μας δείχνει το το T-Roc R και μόνον προς το τέλος μας δίνει ένα γραφικό για την αντίστοιχη έκδοση του Golf.
Σύμφωνα με το όσα μέχρι σήμερα έχουν διαρρεύσει, κάτω από το καπό του Golf R θα υπάρχει ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας των 2.0 λίτρων με την αποδιδόμενη ισχύ να φτάνει τους 330 ίππους. 

r1

Το καλοκαίρι είχαν διαρρεύσει κάποιες φωτογραφίες του νέου Golf R μέσα από το εργοστάσιο της Volkswagen. Σε αυτές μπορούμε να διακρίνουμε νέους προφυλακτήρες εμπρός/πίσω, έναν μεγάλο διαχύτη, μια επίσης μεγάλη αεροτομή και τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης.

r3

Ο πίνακας οργάνων είναι πλήρως ψηφιακός, ενώ σε μια άλλη φωτό διακρίνονται οι μπλε δαγκάνες των φρένων με το λογότυπο «R», το οποίο υπάρχει και στο τιμόνι. 

r2

Μετά την επίσημη πρεμιέρα του, το νέο Golf R πιθανότατα θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2021 στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube