Ανεπίσημα σκίτσα του νέου Mitsubishi Colt

Ανεπίσημα σκίτσα του νέου Mitsubishi Colt

Οι ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες δεν δείχνουν μακριά από την πραγματικότητα.

Τους τελευταίους μήνες βλέπουμε όλο και πιο συχνά ειδήσεις για τη νέα γενιά του σουπερμίνι της Mitsubishi Motors και όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, θα μοιράζεται τα μηχανικά του μέρη με τα άλλα αντίστοιχου μεγέθους μοντέλα της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi.

Το εικονιζόμενο Concept M.R.G. (από το Mirage), αποτελεί προϊόν εργασίας του Gábor Farkas και οι ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες του κυκλοφορούν στον αμερικάνικο Τύπο.Mitsubishi Concept M.R.G. 1

Σχεδιαστικά, το πρωτότυπο υιοθετεί αρκετά σύγχρονα χαρακτηριστικά από τα άλλα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας. Το εμπρός μέρος δείχνει σαφώς επηρεασμένο από το Eclipse Cross, ενώ πίσω βρίσκουμε ομοιότητες με το ηλεκτρικό πρωτότυπο e-Evolution του 2017.

Παρόμοια εικόνα συναντάμε και στο εσωτερικό, με το σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων, το touchpad και τον πίνακα οργάνων να παραπέμπουν στο νέο Sport Activity Coupe της εταιρείας, το Eclipse Cross.

Mitsubishi Concept M.R.G. 2

Το νέο Colt θα χρησιμοποιήσει το πάτωμα, τους κινητήρες και όλες τις τεχνολογίες των Nissan Micra και Renault Clio επόμενης γενιάς, και θα αντικαταστήσει το υπάρχον αυτοκίνητο πόλης της ιαπωνικής εταιρείας, το Space Star.

[Πηγή: Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube