Ανανέωση για την BMW iX3

Ανανέωση για την BMW iX3

Το ηλεκτρικό μεσαίο SUV της BMW ανανεώνεται ελαφρώς, ουσιαστικά μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με το αισθητικό του κομμάτι.

Δεν είναι και πολύς καιρός που η BMW παρουσίασε το iX3 που είναι ουσιαστικά η ηλεκτρική έκδοση της X3 και τώρα προχωράει σε μια μικρής έκτασης ανανέωση.

Δοκιμάζουμε την BMW iX3 στην Ελλάδα

Το μοντέλο που εισήγαγε την πέμπτη γενιά του ηλεκτρικού συστήματος BMW eDrive, απέκτησε φρεσκαρισμένη μάσκα με ακόμα μεγαλύτερα «νεφρά», νέους προφυλακτήρες και φώτα εμπρός πίσω, με τους εμπρός προβολείς να είναι 10 mm πιο λεπτοί. Η τεχνολογία Adaptive LED είναι στάνταρ ενώ είναι διαθέσιμη και η LaserLight, η κορυφαία που υπάρχει σήμερα.

BMW iX3

Οι μπλε λεπτομέρειες που μαρτυρούν την ηλεκτρική φύση του μοντέλου παραμένουν ως είχαν και το πακέτο M Sport είναι στάνταρ στην ανανεωμένη iX3, ενώ οι βασικοί τροχοί είναι 19” με εναλλακτική για 20άρηδες.
Στην καμπίνα τόσο η κεντρική οθόνη όσο και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων έχουν πλέον διαγώνιο 12,3”, ενώ η σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας στο πάνελ που περιβάλλει τον επιλογέα έχει φρεσκαριστεί.

BMW iX3

Αναφορικά με το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης δεν υπάρχει καμία αλλαγή, κάτι που σημαίνει έναν εξαιρετικά προηγμένη κινητήρα με 286 PS και 400 Nm, που εξασφαλίζουν 0-100 km/h σε 6,8”. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 80 kWh και είναι επαρκής για αυτονομία της τάξης των 400 km σύμφωνα με τη μέτρηση κατά WLTP, ενώ η φόρτισή της γίνεται με έως και 150 kW, ώστε να αποκτάς επιπλέον 100 km δράσης με μόλις 10 λεπτά φόρτισης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube