Ανανέωση για το Citroën C5 Aircross [video]

Ανανέωση για το Citroën C5 Aircross [video]

Το Citroën C5 Aircross έρχεται με ανανεωμένη εμφάνιση και βελτιωμένη τεχνολογία.

Ήρθε η ώρα για το φρεσκάρισμα του μεγάλου SUV της Citroën. Εξωτερικά, οι μεγαλύτερες διαφορές συγκριτικά με τον προκάτοχο του εντοπίζονται στο εμπρός μέρος. Η γρίλια έχει μικρύνει σε μέγεθος και διαθέτει δύο λωρίδες φωτών LED, ενώ στο κέντρο της δεσπόζει ο ανανεωμένος λογότυπος της γαλλικής φίρμας.

Νέος είναι και ο προφυλακτήρας με μεταλλικές λεπτομέρειες και εντονότερες εισαγωγές αέρα. Το νέο C5 Aircross πατάει σε νέες ζάντες 18”. Παράλληλα, το πίσω μέρος κοσμούν τα νέα φωτιστικά σώματα.

 Citroën C5 Aircross

Περνώντας στο εσωτερικό, συναντάμε μια ανασχεδιασμένη καμπίνα με σχεδιαστικές επιρροές από το C5 X. Στο κέντρο του ταμπλό, η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι η νέα οθόνη του infotainment των 10”, η οποία βρίσκεται πάνω από τους πιο λεπτούς κεντρικούς αεραγωγούς.

Επιπλέον, ο επιλογέας ταχυτήτων έχει παραχωρήσει τη θέση του σε κουμπιά, δημιουργώντας έτσι περισσότερο χώρο στη κεντρική κονσόλα. 

Οι αγοραστές θα έχουν πλέον την δυνατότητα να εξοπλίσουν το C5 Aircross με τα νέα θερμαινόμενα καθίσματα Advanced Comfort που διαθέτουν και λειτουργία μασάζ.

Citroën C5 Aircross

Κάτω από το καπό, θα συνεχίζει να διατίθεται σε εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης, ντίζελ και ως plug-in υβριδικό. Θυμίζουμε ότι η τελευταία, παράγει συνολικά 225 PS και μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για 55 km. 

To ανανεωμένο Citroën C5 Aircross θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube