Ανανέωση για το Kia Rio

Ανανέωση για το Kia Rio

Η Kia χαρίζει μια δεύτερη νιότη στο σουπερμίνι της.

Η Kia μας παρουσιάζει σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του Rio, λίγες μέρες πριν το ντεμπούτο της στο σαλόνι του Παρισιού.

Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του Rio εντοπίζονται στους προφυλακτήρες, στην πιο έντονη χαρακτηριστική “μύτη της τίγρης”, στους νέους προβολείς ομίχλης και στα νέα σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου. Ακόμα, η χρωματική παλέτα του σουπερμίνι της Kia εμπλουτίστηκε με δύο νέα χρώματα, το κίτρινο Digital Yellow και το μπλε Urban Blue.

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές εντοπίζονται στις νέες ταπετσαρίες, στα χρωμιομένα διακοσμητικά των αεραγωγών και στην διαφοροποιημένη κεντρική κονσόλα με το νέο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων με την οθόνη αφής των 7”.

Η γκάμα του ανανεωμένου Kia Rio περιλαμβάνει τέσσερις εκδόσεις κινητήρα με απόδοση από 75 έως 109 ίππους και συνδυάζονται είτε με 5άρι είτε με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ή ακόμα και με αυτόματο κιβώτιο τεσσάρων σχέσεων. Επιπλέον, θα εφοδιάζονται προαιρετικά και με το βελτιωμένο σύστημα stop/start.

Τα Kia Rio που θα προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της φίρμας στο Sohari της Ν. Κορέας, με την εμπορική τους διάθεση να ξεκινά στις αρχές του 2015.

[Πηγή Kia]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube