Ανανέωση για το Audi RS 7 Sportback

Ανανέωση για το Audi RS 7 Sportback

Στα πρότυπα των απλών εκδόσεων η ανανέωση της κορυφαίας έκδοσης του A7, του RS 7.

Λίγες μέρες μετά την ανανέωση της γκάμας του 5θυρου liftback coupe της Audi, του A7, η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει σήμερα και την ανανεωμένη έκδοση RS του μοντέλου.

Στο αισθητικό κομμάτι, οι αλλαγές εντοπίζονται στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με τις επιθετικότερες εισαγωγές αέρα και τα προαιρετικά πακέτα διακοσμητικών σε ασημί ματ, μαύρο gloss ή ανθρακόνημα. Οι στάνταρ προβολείς τύπου LED μπορούν με επιπλέον κόστος να αντικατασταθούν από Matrix LED, ενώ τα πίσω διαθέτουν διαφορετικό εσωτερικό σχεδιασμό. Οι βασικοί τροχοί είναι διάστασης 20” και στον έξτρα εξοπλισμό προσφέρονται 21” σε τρία διαφορετικά χρώματα, με τα φρένα που μπορούν να το εφοδιάσουν, με επιπλέον κόστος, να είναι κεραμικά. Η χρωματική παλέτα του ανανεωμένου RS7 Sportback απέκτησε 4 νέα χρώματα (μεταλλικό Floret Silver, μεταλλικό Glacier White, μεταλλικό Mythos Black και πέρλα Sepang Blue).

Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι μικρή έκτασης και εντοπίζονται στον ελαφρώς διαφοροποιημένο πίνακα οργάνων, στις νέες επενδύσεις και διακοσμητικές φάσες, καθώς και στο βελτιωμένο σύστημα πολυμέσων MMI με επεξεργαστή γραφικών της Nvidia.

Ο κινητήρας παραμένει ίδιος και είναι 4λιτρος V8 TFSI με σύστημα Cylinder On Demand (COD) και αποδίδει 560 ίππους και 71,4 kgm ροπής από τις 1.750 rpm έως τις 5.500 rpm. Συνδυάζεται με αυτόματο 8άρι tiptronic κιβώτιο που στέλνει την δύναμη και στους τέσσερις τροχούς. Οι επιδόσεις που χαρίζει στο 5θυρο liftback coupe όπως είναι αναμενόμενο είναι πάρα πολύ καλές, με τα πρώτα 100 km/h να έρχονται από στάση σε 3,9 sec. Η τελική ταχύτητα του νέου RS 7 Sportback μπορεί να φτάσει τα 305 km/h, μόνο σε περίπτωση αγοράς του προαιρετικού “Δυναμικού” πακέτου.

[Πηγή: Audi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube