Το ανανεωμένο Tesla Model 3 ήδη σε παραγωγή;

Το ανανεωμένο Tesla Model 3 ήδη σε παραγωγή;

Υπάρχουν αρκετές φήμες γύρω από την φρεσκάριασμα του Tesla Model 3. Με την τελευταία να αφορά την παραγωγή της καλιφορνέζικης μπερλίνας.

Το ανανεωμένο Tesla Model 3 ήδη σε παραγωγή

Οι φήμες που λένε ότι η ανανεωμένη έκδοση του Tesla Model 3 μπαίνει στη φάση της μαζικής παραγωγής πυκνώνουν.

Οι συνάδελφοί μας από την κινεζική έκδοση JRJ αναφέρουν στο ίντερνετ νέες πληροφορίες σχετικά με την ανανέωση του Tesla Model 3. 

Σύμφωνα με φήμες, το μοντέρνο αμερικανικό τριών όγκων απέχει μόλις λίγες μέρες από την έναρξη παραγωγής για παραδόσεις. Όλα δείχνουν ότι επίκειται το λανσάρισμα του φρεσκαρισμένου Tesla Model 3.

H φημολογούμενη, ακόμη πιο επιθετική στρατηγική τιμολόγησης θα μπορούσε να κάνει το Tesla Model 3 πιο προσιτό σε ένα ευρύτερο φάσμα πελατών

Τα ασιατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ακριβέστερα ότι οι ό,τι ακούγεται αφορά τις τελευταίες δοκιμές των αυτοκινήτων προ-παραγωγής. Στη συνέχεια, τα ρομπότ και οι εργαζόμενοι θα ακολουθήσουν το πρόγραμμά τους, ακολουθώντας την παραγωγή μεγάλης κλίμακας.

Εάν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, η Tesla μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει να παραδίδει στους πρώτους πελάτες της ήδη από τον Οκτώβριο. Μια ευχάριστη έκπληξη γνωρίζοντας ότι η επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Tesla Model 3 δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί.

Το ανανεωμένο Tesla Model 3 ήδη σε παραγωγή

Πολλές ενδιαφέρουσες εξελίξεις αναμένονται όμως για το ίδιο το ανανεωμένο Tesla Model 3. Οι φήμες προαναγγέλλουν μια πιο ευκρινή σχεδίαση -που επιβεβαιώνεται από μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από το μέλος ffiarpg του Reddit, μια επανασχεδιασμένη ή νέ μπαταρία για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μεγαλύτερη αυτονομία χάρη στην υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα -φημολογείται για 66 kWh από την CATL.

Κερασάκι στην τούρτα, το ανανεωμένο Tesla Model 3 θα έρθει πιθανότατα με ελαφρώς χαμηλότερη τιμή. Σύμφωνα πάντα με το κινεζικό JRJ, το νέο Model 3 θα μπορούσε να έχει αρχική τιμή 200.000 γιουάν που είναι περίπου 28.000 δολάρια. Αυτό μειώνει σημαντικά την τιμή από το υπάρχον Model 3 στις ΗΠΑ, το οποίο πωλείται για λίγο πάνω από $40.000. Αυτή η επιθετική στρατηγική τιμολόγησης θα μπορούσε να κάνει το Model 3 ακόμη πιο προσιτό σε ένα ευρύτερο φάσμα πελατών.

Οπότε, ραντεβού σε λίγες μέρες ή εβδομάδες για να τα επιβεβαιώσουμε όλα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube