Ανανεωμένο Subaru Impreza

Ανανεωμένο Subaru Impreza

Φρεσκαρισμένη εμφάνιση και πλουσιότερος εξοπλισμός για το πεντάθυρο hatchback της Subaru.

Η Subaru παρουσίασε στην Ιαπωνία το ανανεωμένο Impreza με πεντάθυρο και τετράθυρο αμάξωμα, το οποίο φέρει διακριτικές αισθητικές επεμβάσεις και πληρέστερο εξοπλισμό ασφαλείας. Να θυμίσουμε πως η πέμπτη γενιά του Impreza ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2016 βασισμένη στην αρχιτεκτονική Subaru Global Platform και έκτοτε κυκλοφορεί σε Ασία, Ευρώπη και Αμερική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Test drive: Subaru Impreza 1.6i

Subaru Impreza

Οι σημαντικότερες αλλαγές εντοπίζονται στη μάσκα. Ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας απέκτησε ενιαίες εισαγωγές αέρα που καλύπτουν όλο το μήκος του, μια πιο στενή και κομψή γρίλια και πιο καθαρές γραμμές.

Τα φωτιστικά σώματα εμπρός έχουν πλέον πιο σύγχρονα γραφικά LED στα πρότυπα του μεγαλύτερου Outback και αυτόματη μεγάλη σκάλα. Την εικόνα συμπληρώνουν τα νέα σχέδια τροχών 16" έως 18" και οι επτά διαθέσιμες εξωτερικές αποχρώσεις.

Το εσωτερικό δεν φαίνεται να έχει αλλάξει, καθώς από τις εικόνες βλέπουμε τη γνωστή διάταξη με τις δύο οθόνες στην κεντρική κονσόλα, το τριάκτινο τιμόνι με ενσωματωμένα πλήκτρα, αλουμινένια πεντάλ και λευκές ραφές που ενισχύουν την αίσθηση ποιότητας.

Subaru Impreza

Το πλήρες πακέτο συστημάτων ασφαλείας Eyesight Touring Assist θα ανήκει στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων. Επιπλέον ηλεκτρικοί καθρέπτες θα κλείνουν αυτόματα, θα έχουν μνήμες και θα κατεβαίνουν αυτόματα όταν ο οδηγός επιλέγει όπισθεν για να βοηθήσουν στο παρκάρισμα.

Κάτω από το καπό βρίσκονται τα γνωστά τετρακύλινδρα σύνολα 1,6 λίτρων και 2,0 λίτρων της Subaru, με την κίνηση να μεταδίδεται στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT.

Η ιαπωνική εταιρεία δεν έδωσε πληροφορίες για έκδοση WRX ενώ δε γνωρίζουμε πότε σκοπεύει να φέρει το ανανεωμένο μοντέλο στην αγορά της Ευρώπης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημο: Νέο Subaru Outback [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube