Ανανεωμένο Renault Koleos

Ανανεωμένο Renault Koleos

Το μεσαίο SUV της Renault βελτιώνεται στα σημεία, με τις κυριότερες αναβαθμίσεις κάτω από το καπό, σε επίπεδο τεχνολογιών, αλλά και στην καμπίνα με ένα νέο πίσω κάθισμα.

Η Renault παρουσίασε το ανανεωμένο Koleos το οποίο δύο χρόνια μετά από την πρεμιέρα της δεύτερης γενιάς του, θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία με μικρές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς. Μπορεί το Koleos να μην κυκλοφορεί στη χώρα μας, όμως μέσα στο 2018 πούλησε περισσότερα από 100.000 αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο.

Αισθητικά, οι πιο παρατηρητικοί θα εντοπίσουν τις διαφορές στον ελαφρώς ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός, την προστατευτική ποδιά πίσω, τα φώτα Pure Vision LED που είναι πλέον στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις, τα νέα σχέδια τροχών 18" Taika και 19" Kavea, και τη νέα απόχρωση “Vintage Red” για το αμάξωμα.

Renault Koleos

Στο εσωτερικό βρίσκουμε νέα κλιματιζόμενα καθίσματα με έξι ρυθμίσεις, υποστήριξη οσφυικής χώρας και λειτουργία μασάζ για τον οδηγό. Τα πίσω καθίσματα έχουν ανακλινόμενη πλάτη, ενώ με την αναδίπλωσή τους ο χώρος αποσκευών αυξάνεται από τα 579 λίτρα στα 1.795 λίτρα, επιπλέον των 35 λίτρων αποθηκευτικών χώρων στην καμπίνα.

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας R-Link2 συνδυάζεται με οθόνες αφής 7" ή 9,7" και πλέον υποστηρίζει Apple CarPlay. Τέλος, η κορυφαία έκδοση Initiale Paris έχει επενδύσει από Nappa Leather, λεπτομέρειες από μαύρο τιτάνιο ή light sand-grey, και παράθυρα με καλύτερη ηχομόνωση.
renault koleos 2019
Η ανανεωμένη γκάμα του Koleos περιλαμβάνει τις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις Blue dCi 150 X-Tronic με κινητήρα 1,8 λίτρων απόδοσης 150 PS και 340 Nm ο οποίος στέλνει την κίνηση στους εμπρός τροχούς, και Blue dCi 190 X-Tronic All Mode 4x4-i με κινητήρα 2,0 λίτρων απόδοσης 190 PS και 380 Nm που συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης. Και οι δύο κινητήρες συνεργάζονται με το αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων X-Tronic που διαθέτει επτά εικονικές σχέσεις.

Φυσικά από τον εξοπλισμό δεν θα μπορούσαν να λείπουν συστήματα υποβοήθησης του οδηγού όπως το ενεργό cruise control, το αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση ανάγκης με λειτουργία αναγνώρισης πεζών, η υποβοήθηση παρκαρίσματος και η κάμερα οπισθοπορείας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube