Ανανεωμένο Nissan Navara N-Guard

Ανανεωμένο Nissan Navara N-Guard

Η κορυφαία έκδοση εξοπλισμού του pick-up αναβαθμίζεται.

Η Nissan παρουσίασε την κορυφαία έκδοση N-Guard του Navara η οποία απέκτησε ελαφρώς ανανεωμένη εμφάνιση.

Η κορυφαία έκδοση του δημοφιλούς pickup θα είναι διαθέσιμη με τέσσερις εξωτερικές αποχρώσεις, καθώς το καινούριο μπλε ηλεκτρίκ έρχεται να συμπληρώσει την υφιστάμενη παλέτα (μαύρο, λευκό και γκρι). Οι διαφορές με τον προκάτοχό του εντοπίζονται στα εξωτερικά αυτοκόλλητα, τις μπλε ραφές για τα δερμάτινα καθίσματα και τον φωτισμό στο ύψος των ποδιών που τονίζει τις χρωματικές πινελιές στο πάτωμα. Επιπλέον, το Navara N-Guard διαθέτει προστατευτική επικάλυψη στην καρότσα του, η οποία εκτός από την αναβάθμιση της εμφάνισης και την ανθεκτικότητά της, απορροφά κραδασμούς και ήχο.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε το αναβαθμισμένο σύστημα NissanConnect με οθόνη αφής 8", δορυφορική πλοήγηση και υποστήριξη συνδεσιμότητας Apple CarPlay και Android Auto. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει το πακέτο Nissan Intelligent Mobility συμπεριλαμβανομένων των Έξυπνων Συστημάτων Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης, Πανοραμικής Θέασης και Υποβοήθησης Εκκίνησης σε Ανωφέρεια.

Nissan Navara

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Nissan Navara OFF-ROADER AT32: πιο αποδοτικό και ακόμα πιο σκληροτράχηλο!

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο twin turbo πετρελαιοκινητήρας που αποδίδει 190 PS και 450 Nm, ο οποίος συνεργάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ή με αυτόματο 7 σχέσεων. Και στις δύο περιπτώσεις συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης.

Σύμφωνα με τη Nissan, το Navara N-Guard μπορεί να ρυμουλκήσει έως 3.500 κιλά και να μεταφέρει πάνω από 1.100 κιλά φορτίου, ακόμα και σε δύσβατα εδάφη. Το πρόσφατα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης με τέσσερα δισκόφρενα και η αναθεωρημένη πίσω ανάρτηση, δίνουν προστιθέμενη αξία στο μοντέλο, διευκολύνοντας το χειρισμό και τον έλεγχο.

Η παραγωγή του Navara N-Guard ξεκινά αυτό το μήνα, ενώ η εμπορική του διάθεση στην Ευρώπη θα ξεκινήσει από τον Μάρτιο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube