Nissan Navara OFF-ROADER AT32: πιο αποδοτικό και ακόμα πιο σκληροτράχηλο!

Nissan Navara OFF-ROADER AT32: πιο αποδοτικό και ακόμα πιο σκληροτράχηλο!

Προϊόν συνεργασίας μεταξύ Nissan και Arctic Trucks.

Η Nissan παρουσίασε την πρόσφατα ανανεωμένη έκδοση του πιο σκληροτράχηλου Navara, του OFF-ROADER AT32. Βασιζόμενη στην επιτυχία της προηγούμενης περιορισμένης έκδοσης και διευρύνοντας τις δυνατότητες #GoAnywhere του Navara, το ανανεωμένο μοντέλο έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να είναι πιο αποδοτικό και ακόμα καλύτερο στην οδήγηση, χωρίς να διακυβεύεται η κορυφαία ικανότητά του για οδήγηση εκτός δρόμου.

Αποτελώντας προϊόν συνεργασίας της Nissan και της Arctic Trucks, μια Ισλανδικής εταιρείας  που ειδικεύεται στην κατασκευή οχημάτων 4WD για αποστολές στα πιο δύσβατα εδάφη του κόσμου, το ανανεωμένο Navara OFF-ROADER AT32 διαθέτει πλήρη θωράκιση στο κάτω μέρος του αμαξώματος από αναβαθμισμένα υλικά αλουμινίου με βελτιωμένο σχήμα για πληρέστερη προστασία του κινητήρα, του συστήματος μετάδοσης, καθώς και της δεξαμενής του καυσίμου. 

Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί και νέα ελαστικά 31,6", βελτιώνοντας την οικονομία καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων, αλλά και την κύλιση στον δρόμο, χωρίς να διακυβεύεται η ικανότητά του στα δύσβατα εδάφη. Οι ειδικές ζάντες αλουμινίου σε μαύρο σατέν χρώμα διαθέτουν  διπλές βαλβίδες, για γρήγορη και ακριβή ρύθμιση της πίεσης των ελαστικών, όταν το όχημα μετακινείται σε διαφορετικές επιφάνειες.

Άλλα βασικά χαρακτηριστικά που υιοθετήθηκαν από το προηγούμενο Navara OFF-ROADER AT32, περιλαμβάνουν τα ειδικά “φτερά” στους θόλους των τροχών, που προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία του αμαξώματος κατά την ακραίες συνθήκες οδήγησης εκτός δρόμου, καθώς και την βελτιστοποιημένη ανάρτηση της  Bilstein. Την εμφάνιση του μοντέλου πλαισιώνουν τα ειδικά σήματα στα μπροστινά “φτερά”, στα πλαϊνά σκαλοπάτια, στους τροχούς, στην πίσω πόρτα και στους λασπωτήρες.

Για τους τυχερούς ιδιοκτήτες που χρειάζεται να ανταπεξέλθουν σε ακραίες διαδρομές, ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει και ηλεκτρονικό κλείδωμα του μπροστινού διαφορικού. Η εισαγωγή αέρα με snorkel είναι και αυτή διαθέσιμη, αυξάνοντας τη δυνατότητα βύθισης του Navara στο τεράστιο μέγεθος των 800mm!

Αν και “καθαρόαιμο” off-road, το Navara OFF-ROADER AT32 διατηρεί τις προηγμένες τεχνολογίες από την έκδοση N-Guard (στην οποία και βασίζεται), όπως το Hill Start Assist, το Hill Descent Control, το Intelligent Emergency Braking και το Intelligent Around View Monitor.

"Το Nissan Navara OFF-ROADER AT32 ήταν μια επιτυχημένη έκδοση  και αποδείχθηκε απίστευτα δημοφιλής σε αγοραστές που διψούν για σκληροτράχηλη περιπέτεια με στυλ", δήλωσε ο Manuel Burdiel, Γενικός Διευθυντής πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών  της Nissan Europe. "Έχουμε αναβαθμίσει το OFF-ROADER AT32 έτσι ώστε να διατηρήσει τη θέση του ως το απόλυτο Navara, προσφέροντας νέα επίπεδα επιδόσεων και πλήρη συμμόρφωση με το WLTP. Είναι ο τέλειος συνδυασμός τεχνολογίας εντός του αυτοκινήτου, άνεσης και εξαιρετικής απόδοσης εκτός δρόμου."

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube