Ανανεωμένο Nissan Micra: Λανσάρεται άμεσα

Ανανεωμένο Nissan Micra: Λανσάρεται άμεσα

Ένα σημαντικά αναθεωρημένο και βελτιωμένο Nissan Micra αναμένεται να λανσαριστεί στις επόμενες δύο εβδομάδες, με πιο αρρενωπό στιλ και πιο ποιοτικό εσωτερικό.

Το σφόδρα ανανεωμένο Nissan Micra αναμένεται να αποκαλυφθεί στις επόμενες δύο εβδομάδες, με κύρια στοιχεία της αναβάθμισής του το αναθεωρημένο εξωτερικό και τη βελτίωση των πλαστικών της καμπίνας που θα βελτιώσουν με τη σειρά τους την αντιλαμβανόμενη ποιότητα.

Οι αναβαθμίσεις περιγράφηκαν από τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Nissan, Άντι Πάλμερ, ως «κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό facelift», αναφερόμενος στις δύο κύριες ενστάσεις σχετικά με το υφιστάμενο Micra.
«Θέλαμε να έχουμε πιο “αρρενωπό” στιλ –απάντηση στην πρώτη ένσταση ότι το Micra είναι πολύ… χαριτωμένο- και θέλουμε να απευθυνθούμε στην αντίληψη περί την ποιότητα –απάντηση στη δεύτερη ένσταση ότι η καμπίνα του δείχνει οικονομικής επιλογής», είπε ο Πάλμερ.

«Οι αλλαγές έχουν πραγματική υπόσταση. Ο στόχος μας είναι να δώσουμε μια πιο ουδέτερη γοητεία, αντί του θηλυκού προσανατολισμού που έχει τώρα».

Ο Πάλμερ διέψευσε τις εικασίες ότι οι σημαντικές αλλαγές έγιναν εξαιτίας των χαμηλών πωλήσεων, επικαλούμενος την ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία του μοντέλου με το 1.200άρη καμπρεσοράτο κινητήρα. Ένα μοντέλο που δεν στέρξαμε να το δούμε στην Ελλάδα, καθώς η ελληνική αντιπροσωπεία έκρινε ότι ερχόταν πολύ ακριβό για να είναι ανταγωνιστικό.
«Έχουμε πολύ καλή πορεία με το υφιστάμενο Micra», είπε ο Πάλμερ. «Πουλήθηκε πολύ καλά στην Ταϊλάνδη, στην Ινδία και στο Ισραήλ, όπως και το αμερικανικό Versa που βασιζόταν στην ίδια πλατφόρμα».

Η παραγωγή του Micra της επόμενης γενιάς θα μεταφερθεί στην Γαλλία, στο εργοστάσιο της Renault στη Φλινς από το 2016 και για τα αριστεροτίμονα μοντέλα. Μια κίνηση που στοχεύει να καλύψει την παραγωγική ικανότητα του εργοστασίου και να υποστηρίξει την ανάπτυξη του ομίλου Renault/Nissan.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube