Ανανεωμένο Mitsubishi Space Star

Ανανεωμένο Mitsubishi Space Star

Πιο δυναμική εμφάνιση και αναβαθμισμένη καμπίνα για το A-Segment μοντέλο της Mitsubishi.

Η Mitsubishi παρουσίασε το ανανεωμένο Mirage (γνωστό στην Ευρώπη ως Space Star) το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Ταιλάνδης μαζί με την τετράθυρη εκδοχή του το Attrage.

Mitsubishi

Όπως περιμέναμε, το Space Star απέκτησε ανασχεδιασμένη μάσκα Dynamic Shield με πιο επιθετικά φωτιστικά σώματα LED, γραφικά σε μαύρο χρώμα, στοιχεία από χρώμιο και νέες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα.

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι πιο περιορισμένες, με τα φωτιστικά σώματα να αποκτούν ανασχεδιασμένα γραφικά LED σε σχήμα L και τον προφυλακτήρα να έχει πλέον δύο κάθετες εσοχές στις άκρες του και ένα υποτυπώδη διαχύτη στο κάτω μέρος. Ελαφρώς διαφοροποιημένη είναι και η αεροτομή που ήταν πάντα ένα σήμα κατατεθέν του A-Segment μοντέλου της Mitsubishi.

Mitsubishi

Η εικόνα συμπληρώνεται με νέα σχέδια τροχών 15" και την προσθήκη των αποχρώσεων White Diamond και Sand Yellow στη χρωματική παλέτα.

Στο εσωτερικό η Mitsubishi κάνει λόγο για νέες υφασμάτινες επενδύσεις, λεπτομέρειες από υλικό σε στυλ ανθρακονημάτων και σπορ look στα καθίσματα των ακριβότερων εκδόσεων (ύφασμα+συνθετικό δέρμα). Επιπλέον, η νέα οθόνη αφής 7" ενσωματώνει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Smartphone Display Audio (SDA) που υποστηρίζει συνδεσιμότητα Android Auto και Apple Carplay.

Το δελτίο τύπου δεν αναφέρει κάποια αλλαγή στα μηχανικά μέρη. Αυτό πιθανότατα σημαίνει πως κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο γνωστός τρικύλινδρος 1.2 MIVEC των 80 PS και ο μικρότερος 1.0 MIVEC των 71 PS που φορά η σημερινή γενιά.

Τα Mirage (Space Star) και Attrage παράγονται στο εργοστάσιο Laem της Mitsubishi που βρίσκεται στην Ταιλάνδη. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ακόμη λεπτομέρειες για το πότε θα φέρει το φρεσκαρισμένο μοντέλο στην αγορά της Ευρώπης.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube