Ανανεωμένο Honda HR-V, πρώτες φωτογραφίες

Ανανεωμένο Honda HR-V, πρώτες φωτογραφίες

Στην Ιαπωνία το κόμπακτ HR-V υπέστη ήδη την πρώτη ανανέωσή του, κάτι που σημαίνει ότι πλησιάζει η ώρα και για το ευρωπαϊκό αντίστοιχο φρεσκάρισμα.

Αντιμετωπίζοντας τη μαζική εισβολή των SUV στην Ευρώπη, η Honda δεν είχε άλλη επιλογή παρά να ακολουθήσει το θίασο.

Αυτό έγινε και με το HR-V, το κόμπακτ crossover που ήδη φρεσκαρίστηκε για το μοντέλο των πάτριων εδαφών. Οι πρώτες δύο εικόνες του γιαπωνέζικου μοντέλου αποκαλύπτουν μια δειλή αισθητική εξέλιξη.

Με μόνο δύο κινητήρες στον κατάλογο, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που δεν ευχαριστεί τους πάντες και τιμή που δεν είναι αναγκαστικά η καλύτερη σε σχέση με τον ανταγωνισμό, η Honda βρίσκεται πολύ πίσω από τους κύριους παίκτες στα κόμπακτ SUV στην Ευρώπη. Αυτό δεν εμποδίζει βέβαια την ιαπωνική φίρμα να ποντάρει στο HR-V της, το οποίο υπέστη ένα φρεσκαρισματάκι στην Ιαπωνία, το οποίο σύντομα θα δούμε και στη Γηραιά Ήπειρο.

Χωρίς εκπλήξεις, η ανανέωση αφορά κυρίως τον ανασχεδιασμό του προφυλακτήρα και των φαναριών, δίνοντας ένα look πιο κοντινό στις τελευταίες δημιουργίες της φίρμας. Το HR-V προσφέρει επιτυχημένο και δυναμικό στιλ, αλλά η φτωχή γκάμα σε μοτέρ, πιθανότατα θα το τιμωρήσει για ακόμα μια φορά στην Ευρώπη.

 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Honda HR-V 1.6 i-DTEC
 

Εκτός αν η Honda αποφασίσει επιτέλους να επανέλθει υβριδικά. Σύστημα κίνησης που εξαφανίστηκε από το Jazz και με την κατάργηση του CR-Z από τους καταλόγους. Το λανσάρισμα του «ευρωπαϊκού» ανανεωμένου HR-V πιθανότατα θα γίνει τους προσεχείς μήνες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube