Ανανεωμένη Lamborghini Huracán: Πρώτο teaser

Ανανεωμένη Lamborghini Huracán: Πρώτο teaser

Ο χρόνος για την πλήρη ανανέωση δεν έχει ακόμη φθάσει για την Huracán που θα συνεχίσει την καριέρα της με ένα φρεσκάρισμα, κυρίως κοσμητικό, μικρή αύξηση στην ισχύ και αναβαθμισμένο εξοπλισμό.

Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στη Lamborghini κατά την επόμενη δεκαετία, με την εμφάνιση του υβριδισμού. Αλλά πριν από αυτόν, η φίρμα της Sant’Agata επικεντρώνεται στα υπάρχοντα προϊόντα με το φρεσκάρισμα της Huracán. Ο Ιταλός κατασκευαστής αποκαλύπτει εν είδει teasing μια πρώτη εικόνα που δείχνει κάποιες μικρές αλλαγές στο κουπέ V10 της γκάμας του.

Το teaser που βλέπετε αποκαλύφθηκε μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής της Lamborghini που διατηρεί αποκλειστικά για τους πελάτες η φίρμα. Το αυτοκίνητο, το δίχως άλλο, θα φορά την υφιστάμενη έκδοση του 5,2λιτρου μοτέρ V10, αλλά μια μικρή αύξηση στην ισχύ (όπως και στο ανανεωμένο Audi R8, με το οποίο μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα) είναι βεβαίως στο πρόγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Lamborghini Huracán Performante

Κατά τα λοιπά, θα πρέπει να έχουμε νέο εξοπλισμό και ειδικά μια κεντρική κονσόλα να αναδιαμορφώνεται με την εμφάνιση μιας μεγάλης οθόνης σε φορμάτ «πορτρέτου» (πηγή: Autoexpress), όμοια με αυτή που υπάρχει στα Tesla.

Με ντεμπούτο το 2014, η Huracán θα επωφεληθεί από αυτόν τον ελαφρύ ανασχεδιασμό που έρχεται την κατάλληλη στιγμή, αν και θα λέγαμε ότι το αυτοκίνητα δεν δείχνει «κουρασμένο».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube