Ανανεωμένη Lamborghini Huracán: Πρώτη φωτογραφία

Ανανεωμένη Lamborghini Huracán: Πρώτη φωτογραφία

Μια εικόνα της ανανεωμένης Huracán διέρρευσε στο web. Έτσι γινόμαστε μάρτυρες ενός πίσω μέρους που αναθεωρήθηκε σε βάθος, για ακόμη πιο μυώδη εμφάνιση.

Η Lamborghini δεν διστάζει να αναθεωρήσει τον σχεδιασμό των μοντέλων της κατά τη διάρκεια της ζωής τους, ακόμα και όταν αυτά δεν το χρειάζονται πραγματικά. Η πρώτη εικόνα της φρεσκαρισμένης Huracán, που διέρρευσε σε κοινωνικό δίκτυο, αναδημοσιεύτηκε από τους συναδέλφους του Auto Express, αποκαλύπτοντάς μας ένα πίσω μέρος σημαντικά τροποποιημένο.

Αν και τα φανάρια διατηρούν το σχήμα μπούμερανγκ, ενώνονται μεταξύ τους με ένα μαύρο στοιχείο. Η φαρδιά πίσω γρίλια περιλαμβάνει πλέον και το «μονόγραμμα» της φίρμας, ενώ το σύνολο απέκτησε μια επιπλέον πτύχωση-προεξοχή στο αμάξωμα. Όπως και στην πικάντικη παραλλαγή «Performante», οι μπούκες της εξάτμισης είναι τοποθετημένες ψηλότερα, ενώ η θέση της πινακίδας ανατοποθετήθηκε ανάμεσά τους, αφήνοντας από κάτω χώρο για ένα μεγάλο διαχύτη. Συνολικά το πίσω μέρος της ανανεωμένης Huracán κερδίζει σε χαρακτήρα, αλλά μας φαίνεται και οπτικά βαρύτερο. Στην ίδια αυτή πρώτη φωτογραφία βλέπουμε και νέο σχέδιο στις ζάντες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Lamborghini Huracán Performante

Η συνέχεια σε εικόνες και τεχνικές λεπτομέρειες δεν πρέπει να καθυστερήσει και ελπίζουμε το αυτοκίνητο να αποκαλυφθεί πλήρως τις επόμενες μέρες. Στο εμπρός μέρος αναμένουμε νέες εισαγωγές αέρα, ενώ στην καμπίνα αναμένουμε το περιβάλλον να εκσυγχρονιστεί με περισσότερο χώρο για οθόνες. Από την τεχνική πλευρά, η Huracán θα παραμείνει πιστή στο ατμοσφαιρικό 5,2λιτρο V10. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δύναμη θα αναθεωρηθεί προς τα πάνω. Ως υπενθύμιση, το αυτοκίνητο απέδιδε 580 ίππους στην πισωκίνητη έκδοση, 610 στην τετρακίνητη και 640 PS στην Performante.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube