Alpine A110 Légende GT: Ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής

Alpine A110 Légende GT: Ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής

Συνδυάζει αυξημένη ισχύ με άνεση και πλούσιο εξοπλισμό.

Η Alpine παρουσίασε μια νέα ειδική έκδοση του A110 με το όνομα Légende GT, η οποία συνδυάζει τις επιδόσεις και την αυξημένη ισχύ του A110S με την άνεση και την πολυτέλεια του A110 Légende. Το μοντέλο θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό 300 μονάδων για την αγορά της Ευρώπης, με τιμή που ξεκινά από €71.600 (προ φόρων) στη Γαλλία.

Το Alpine A110 Légende GT είναι διαθέσιμο σε Mercury Silver ή Abyss Blue για το εξωτερικό που συνδυάζονται αντίστοιχα με μαύρο ή Amber Brown δέρμα στο εσωτερικό. Πίσω από τους τροχούς 18" Grand Prix κρύβονται αεριζόμενοι δίσκοι 320 mm με αλουμινένιες δαγκάνες σε χρυσή απόχρωση. Μια ακόμα αισθητική διαφορά με το A110S είναι τα χρυσά εμβλήματα Alpine και τα διάφανα κρύσταλλα στα πίσω φώτα LED.

Alpine A110 Legende GT

Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει δερμάτινα και ηλεκτρικά ρυθμζόμενα καθίσματα Sabelt Comfort με ενσωματωμένα προσκέφαλα, ασορτί δερμάτινες επενδύσεις στις πόρτες, διακοσμητικά glossy carbon fire στο ταμπλό, αλουμινένια πατήματα των μαρσπιέ, αριθμημένη πλακέτα στη βάση της κεντρικής κονσόλας, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, σπορ εξάτμιση και ηχοσύστημα της Focal.

Ο κεντρικά τοποθετημένος υπετροφοδοτούμενος κινητήρας 1,8 λίτρων αποδίδει 292 PS και 320 Nm - όπως και στο A110S. Η δύναμη μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Η επιτάχυνση 0-100 km/h απαιτεί 4,4" και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 250 km/h. Η διαφορά με το A110S έγκειται στη ρύθμιση της ανάρτησης (διπλά ψαλίδια εμπρός και πίσω) που δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην άνεση.

Οι παραγγελίες του A110 Légende GT έχουν ήδη ανοίξει, είτε μέσω των επίσημων αντιπροσώπων είτε μέσω της εφαρμογής Alpine App που είναι διαθέσιμη σε smartphone με Android και Apple iOS.

[Πηγή: Alpine]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube