Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio: Την φοβάται ακόμα και το Dodge Viper [video]

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio: Την φοβάται ακόμα και το Dodge Viper [video]

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα προκαλείς τον Kimi Räikkönen σε κόντρα.

Τι μπορεί να διαταράξει μια χαλαρή βόλτα του Kimi Räikkönen με την Stelvio Quadrifoglio και μια αιθέρια ύπαρξη; Ένα μαύρο Dodge Viper SRT-10 Coupé (2006-2007) με επιθετικές διαθέσεις!

Η περιγραφή δεν αφορά κάποιο πραγματικό σενάριο αλλά την υπόθεση της νέας διαφήμισης της Alfa Romeo με πρωταγωνίστρια την κορυφαία έκδοση της ανανεωμένης Stelvio. Το ιταλικό SUV επιδόσεων φορά τον γνωστό V6 Bi-Turbo 2,9 λίτρων με 510 PS και 600 Nm που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης Q4.

Η ιστορία ολοκληρώνεται όταν τα δύο αυτοκίνητα βρίσκονται δίπλα-δίπλα σε φανάρι. Ο οδηγός του Viper κοιτάζει επίμονα και ανακαλύπτει πως πίσω από το τιμόνι της Stelvio δεν είναι κάποιος τυχαίος οδηγός, αλλά ένας παγκόσμιος πρωταθλητής Formula 1. Επιπλέον, ακούει την εξάτμιση της Acrapovic σε λειτουργία Race και αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μειονεκτική θέση.

Εξάλλου, ακόμα και σε απόλυτα νούμερα, το πισωκίνητο Dodge Viper SRT-10 Coupé με τον θηριώδη ατμοσφαιρικό V10 8,3 λίτρων απόδοσης 517 PS και 713 Nm ροπής επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε περίπου 4", οπότε μάλλον θα έχανε από την τετρακίνητη Stelvio Quadrifoglio που ολοκληρώνει τη διαδικασία σε μόλις 3,8".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Alfa Romeo: Ανανεωμένες Giulia και Stelvio Quadrifoglio MY20 [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube