Alfa Romeo Giulietta Veloce S Edition

Alfa Romeo Giulietta Veloce S Edition

Σε περιορισμένη παραγωγή 30 μονάδων για την αγορά της Αυστραλίας

Η Alfa Romeo παρουσίασε την ειδική έκδοση Giulietta Veloce S Edition η οποία θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό 30 μονάδων αποκλειστικά για την αγορά της Αυστραλίας, με μικρές αισθητικές αλλαγές και προσθήκες στον εξοπλισμό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Test drive: Αlfa Romeo Giulietta Veloce 2016

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός κινητήρας 1750 Turbo με απόδοση 240 PS και 340 Nm ροπής, που συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο TCT 6 σχέσεων και το ηλεκτρονικό διαφορικό Q2 στον εμπρός άξονα. Την εικόνα συμπληρώνει η σπορ ανάρτηση, τα φρένα της Brembo με κόκκινες δαγκάνες και το σύστημα Launch Control για επιτάχυνση 0-100km/h σε 6,7". Ειδικά για την Veloce S Edition, η Alfa Romeo την εξόπλισε με σπορ εξάτμιση Magneti Marelli ‘Elaboraziono 1919’

Alfa Romeo Giulietta Veloce S Edition

Εξωτερικά το μοντέλο έχει carbon look στα εμπρός φωτιστικά σώματα με προβολείς τεχνολογίας Bi-xenon και φώτα ημέρας LED, σκουρόχρωμες γυαλιστερές λεπτομέρειες (χειρολαβές και περίγραμμα προβολέων ομίχλης), πίσω διαχύτη, μαύρο πλαίσιο παραθύρων και φιμέ πίσω τζάμια.

Επιπλέον, η Veloce S Edition ξεχωρίζει από τις ζάντες 18" dark miron σε μαύρη απόχρωση με κόκκινες λεπτομέρειες, τα εμβλήματα Giulietta και Veloce σε κόκκινο χρώμα, τα κόκκινα αυτοκόλλητα και το carbon-look σε γρίλια, καθρέπτες και μαρσπιέ. Η Giulietta Veloce S Edition θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στις αποχρώσεις Alfa White, Alfa Black και Stromboli Grey.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Alfa Romeo Giulietta: Ακόμη ένα φρεσκάρισμα

Στο εσωτερικό βρίσκουμε επενδύσεις από δέρμα και Alcantara με κόκκινες ραφές, carbon look στις πόρτες και το ταμπλό, μαύρη οροφή, σπορ πετάλια, flat bottom τιμόνι, premium ηχοσύστημα της Bose με 10 ηχεία, επιπλέον επιγραφές Veloce και πατάκια που γράφουν Giulietta.

Τι τιμή της Afla Romeo Giulietta Veloce S Edition θα ξεκινά στην Αυστραλία από 45.400 aud, δηλαδή 28.231 ευρώ

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube