Αβέβαιο το μέλλον για το SUV της Lamborghini

Αβέβαιο το μέλλον για το SUV της Lamborghini

Τα πλάνα της ιταλικής μάρκας για ένα supersport SUV ίσως να μην καρποφορήσουν ποτέ.

Έχοντας παρουσιαστεί στο Σαλόνι του Πεκίνου το 2012 με την ονομασία Urus, θα περίμενε κανείς ότι το SUV της Lamborghini θα βρισκόταν, ήδη, στο στάδιο της εξέλιξης.

Προς το παρόν όμως, το concept δεν έχει πάρει την έγκριση να περάσει στην παραγωγή, όπως αποκάλυψε ο general manager της Lamborghini για τις αγορές Ασίας-Ειρηνικού, Andrea Baldo.

«Για εμάς, το να πείσουμε το VW Group είναι μία διαφορετική πρόκληση», είπε κατά τη διάρκεια του λανσαρίσματος της Huracán στο Σίδνεϋ. «H Bentley, η Rolls-Royce – όλοι, εκτός ίσως από τη Ferrari, ανακοινώνουν τα δικά τους SUV», σχολίασε ο Baldi. «Πιστεύω παρ' όλα αυτά πως κανείς δεν έχει ακόμα πλησιάσει αυτό που εξέφραζε η Urus από το 2012: το συνδυασμό μιας τόσο ισχυρής μάρκας με απόλυτα σπορ χαρακτήρα στη μορφή ενός SUV.»

Ο Baldi επέμεινε ότι «το δικό μας δεν θα έχει αντίπαλο», όπως και όλοι οι υπόλοιποι (τελευταίο παράδειγμα η Lotus): «Εάν τελικά κατασκευάσουμε το SUV, πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο επιτυχημένο από αυτό, π.χ., της Aston Martin. Σε κάθε περίπτωση, θα δημιουργήσει μια νέα κατηγορία που δεν υπάρχει.»

[Πηγή: Car Advice]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube