Το 2021 μέσα από τις video δοκιμές του DRIVE

Το 2021 μέσα από τις video δοκιμές του DRIVE

Με 21 συνολικά video στους δώδεκα μήνες του, έχουμε κάθε λόγο να θεωρήσουμε το 2021 παραγωγικό στο κομμάτι των video. Ας θυμηθούμε τα πιο ιδιαίτερα, ενδιαφέροντα και συναρπαστικά.

Μοιάζει σχεδόν απίστευτο ακόμα και σε εμάς, μα μέσα από όλες τις δυσκολίες του 2021, ο απολογισμός αναφέρει συνολικά 21 video.

Ίσως βέβαια το ακόμα πιο απίστευτο να είναι πως τα έξι εξ αυτών αφορούσαν στη δοκιμή κάποιου ηλεκτρικού μοντέλου, δίνοντας ξεκάθαρα το στίγμα της νέας τάξης πραγμάτων. Από την άλλη, η ποικιλία στα μοντέλα που δοκιμάσαμε σίγουρα δεν έλειψε καθόλου.

Αναζητώντας το πιο ιδιαίτερο αυτοκίνητο που δοκιμάσαμε, δε δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα να καταλήξουμε στην BMW M3 Competition των 510 PS, με την οποία κάναμε συνολικά πάνω από 1.000 km και φτάσαμε μέχρι την ορεινή Αρκαδία για τα γυρίσματα.

Βέβαια, όσο κι εάν η M3 συγκέντρωνε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον όσων την είδαν, ο πραγματικός «μαγνήτης» της χρονιάς ήταν με διαφορά το μοντέλο που μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις γνώμη για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Το Tesla Model 3.

Ούτε καν για το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai δε βομβαρδιστήκαμε με τόσες πολλές ερωτήσεις, ενός μοντέλου με πραγματικά φανατικό κοινό. Γι’ αυτό άλλωστε και για τη video δοκιμή του δουλέψαμε πυρετωδώς, έτσι ώστε να τη δείτε πρώτοι από το κανάλι μας.

Όσο για την πιο δημοφιλή video δοκιμή της χρονιάς, ήταν -τόσο σε προβολές όσο και σε σχόλια- εκείνη του νέου Hyundai Tucson, το οποίο έκανε εξ αρχής σαφές πως ανεβάζει την εταιρεία ακόμα ένα σκαλί σε κάθε τομέα.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης πως εκτός από τις κλασικές δοκιμές, το 2021 εγκαινιάσαμε την ενότητα TECH η οποία -όπως είναι προφανές- καταπιάνεται με την ανάλυση και την αξιολόγηση των νέων παραμέτρων που πλέον βρίσκονται στο επίκεντρο του τεχνολογικού ενδιαφέροντος. Όπως για παράδειγμα το αυτόματο παρκάρισμα της Ford Mustang MACH-E, το infotainment του Volvo XC40 Recharge P8, αλλά και πολλά ακόμα που θα ακολουθήσουν.

Μέχρι τότε, δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να βλέπετε τα video στο κανάλι μας στο YouTube, με τη δέσμευσή μας πως θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube