Σπορ πακέτο για το νέο Toyota Prius με την υπογραφή της TRD

Σπορ πακέτο για το νέο Toyota Prius με την υπογραφή της TRD

Λίγο μετά την πρώτη του εμφάνιση, το νέο Toyota Prius δέχεται τις επεμβάσεις της TRD και αποκτά ένα σπορ αισθητικό πακέτο με την ονομασία Gazoo Racing.

Κάθε νέο μοντέλο που παρουσιάζει η Toyota, δέχεται απευθείας την προσοχή της Toyota Racing Development. Η TRD τώρα καταπιάνεται με το ολοκαίνουριο Prius 5ης γενιάς, προσφέροντας ένα αισθητικό πακέτο με σπορ χαρακτήρα και την ονομασία Gazoo Racing.

Σε αυτό περιλαμβάνονται νέο μπροστινό spoiler lip στον εμπρός προφυλακτήρα, νέες μεγαλύτερης διαμέτρου ζάντες αλουμινίου και κάποια αεροδυναμικά βοηθήματα στο πίσω μέρος που αναδεικνύουν την δυναμική του νέου Toyota Prius και του χαρίζουν ένα πολύ κομψό και παράλληλα διακριτικό αισθητικό προφίλ.

Με δεδομένο πάντως πως το νέο Prius είναι πολύ πιο ισχυρό και ικανό από την προηγούμενη γενιά του που διέθετε έκδοση επιδόσεων GR, η τωρινή κατά πάσα πιθανότητα θα προσφέρει μόνο τις αισθητικές επεμβάσεις του πακέτου της TRD και δεν θα προσφερθεί σε μια αντίστοιχη έκδοση GR Prius. 

Θυμίζουμε πως το νέο Prius χρησιμοποιεί αποκλειστικά την Plug-In υβριδική τεχνολογία της Toyota και αποδίδει 223 ίππους που προκύπτουν από τη συνεργασία του δίλιτρου μοτέρ βενζίνης και του ηλεκτροκινητήρα του. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube