Το Volkswagen Polo γίνεται αγροτικό στη Βραζιλία

Το Volkswagen Polo γίνεται αγροτικό στη Βραζιλία

Το Polo Robust απευθύνεται στην αγροτιά της Βραζιλίας με ανυψωμένη ανάρτηση και πιο ανθεκτικά μηχανικά μέρη.

Volkswagen

Η Volkswagen παρουσίασε μια νέα έκδοση του Polo Track στη Βραζιλία με το όνομα Robust, η οποία «εξελίχθηκε κι απευθύνεται σε πελάτες του αγροτικού τομέα». Ενώ ένα pick-up όπως το Saveiro ή το μεγαλύτερο Amarok φαίνονται πιο κατάλληλα για αγροτική χρήση, το Polo Robust χρησιμεύει ως μια μικρότερη και πιο προσιτή επιλογή.

Το μικρό χάτσμπακ της Volkswagen διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και μια σειρά από προαιρετικά αξεσουάρ που μπορούν να φανούν χρήσιμα αν εργάζεστε στην ύπαιθρο.

Άσε τα διπλοκάμπινα και πιάσε τα χάτσμπακ, λέει η Volkswagen Βραζιλίας

Εξωτερικά, το Polo Robust φαίνεται παρόμοιο με ένα οποιοδήποτε Polo Track, αλλά στέκεται ελαφρώς ψηλότερα από το έδαφος χάρη στη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.

Volkswagen

Έτσι, νιώθει πιο άνετα σε πιο δύσκολα εδάφη, παρότι παραμένει αποκλειστικά προσθιοκίνητο. Το μόνο άλλο οπτικό χαρακτηριστικό είναι η επιγραφή «Robust» στην πίσω πόρτα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Volkswagen Amarok 3.0 TDI V6 4ΜΟΤΙΟΝ

Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται ατσάλινες ζάντες 15 ιντσών με μαύρα τάσια, φιμέ πίσω φώτα και πιο ανθεκτικοί προφυλακτήρες, χαρακτηριστικά που ήδη προσφέρει το κανονικό Polo Track.

Volkswagen

Η διαφορά όμως έγκειται σε δύο προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού, που αναβαθμίζουν την πρακτικότητα και την ανθεκτικότητά του σε ένα αγροτικό περιβάλλον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Volkswagen Virtus, 4πορτο Polo χωρίς οροφή

Το πρώτο πακέτο περιλαμβάνει καλύμματα καθισμάτων από βινύλιο, πατάκια από καουτσούκ και προστατευτικό πλέγμα στην μπροστινή μάσκα κι η γερμανική εταιρεία το προτείνει ειδικά για αγροτικές περιοχές κι αγροκτήματα.

Volkswagen

Το δεύτερο πακέτο αποτελεί προέκταση του πρώτου, προσθέτοντας πλαστικό δάπεδο στο πορτ-μπαγκάζ και κοτσαδόρο για μικρά ρυμουλκούμενα ή άλλο εξοπλισμό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Mazda MX-5 ντύνεται Volkswagen Caddy [video]

Κάτω από το καπό δεν υπάρχουν αλλαγές, παρά μόνον ο ίδιος ατμοσφαιρικός κινητήρα 1,0 lt MPI που αποδίδει 84 PS και 101 Nm. Παραμένει η μοναδική επιλογή τόσο στα μοντέλα Polo Track, όσο και στο Robust, και συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων που κατευθύνει την ισχύ στους μπροστινούς τροχούς. 

Volkswagen

Η ονομασία «flex» υποδηλώνει την ικανότητα του συστήματος μετάδοσης κίνησης να λειτουργεί τόσο με βενζίνη, όσο και με αιθανόλη.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube