Το Toyota Land Cruiser ξεπούλησε μέσα σε 30 λεπτά

Το Toyota Land Cruiser ξεπούλησε μέσα σε 30 λεπτά

Το Land Cruiser έχει δημιουργήσει τόσο ισχυρό όνομα στην παγκόσμια αυτοκινητιστική σκηνή, που δεν πτοείται από απαγορεύσεις και φημολογίες σχετικά με το πετρέλαιο.

Toyota Land Cruiser

Το Toyota Land Cruiser του 2024 αποδεικνύεται ήδη τεράστια επιτυχία στην Ευρώπη, παρότι πωλείται αποκλειστικά με κινητήρα πετρελαίου. Σκεφτείτε ότι χρειάστηκαν μόλις 30 λεπτά για να εξαντληθεί η αρχική διάθεση των 1.000 αυτοκινήτων που προορίζονταν για τη Γερμανία.

Οι κρατήσεις για το Toyota Land Cruiser νέας γενιάς άνοιξαν στις 8 το πρωί της 21ης ​​Δεκεμβρίου, για να κλείσουν μόλις 30 λεπτά αργότερα, καθώς η αρχική παρτίδα είχε ήδη εξαντληθεί.

Πεθαμένο το ντίζελ; Βασίζεται πλέον σχεδόν αποκλειστικά στις εταιρικές πωλήσεις; Για μοντέλα όπως το νέο Toyota Land Cruiser γίνονται εξαιρέσεις

Τρεις εκδόσεις του Land Cruiser θα είναι διαθέσιμες στη Γερμανία: Η Executive, η Tec κι η First Edition. Η εταιρεία δεν έχει διευκρινίσει πόσα από κάθε εξοπλισμό θα συμπεριληφθούν στην αρχική κατανομή των 1.000 αυτοκινήτων.

Toyota Land Cruiser

Έχει όμως ήδη επιβεβαιώσει ότι σε ολόκληρη την Ευρώπη, τα Land Cruiser First Edition θα περιοριστούν στις 3.000 μονάδες. Ανεξάρτητα από τον εξοπλισμό, κάθε ιαπωνικό 4Χ4 θα βασίζεται στην πλατφόρμα GA-F της Toyota, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι 50% πιο άκαμπτη από αυτή του μοντέλου προηγούμενης γενιάς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η απόδειξη ότι το Toyota Land Cruiser είναι… αθάνατο! [video]

Η ταχύτητα των Γερμανών πάντως θα αργήσει να ανταμειφθεί, αφού οι παραδόσεις στη Γερμανία δεν θα ξεκινήσουν πριν από το τρίτο τρίμηνο του 2024. Οι αγοραστές θα γευθούν έναν ντίζελ κινητήρα 2,8 lt με 204 PS, ο οποίος συνδυάζεται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο.

Toyota Land Cruiser

Την ίδια στιγμή, οι Ιάπωνες αγοραστές θα καρπωθούν μια πιο αγριεμένη έκδοση του νέου Hilux. Ονομάζεται Revo Rocco Edition κι έχει αυτό που η Toyota αποκαλεί «επιθετική προσωπικότητα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Toyota Land Cruiser 2024, πώς θα ήταν με τρεις πόρτες;

Ουσιαστικά πρόκειται για πακέτο αισθητικής βελτίωσης, αφού δεν υπάρχουν μηχανικές βελτιώσεις. Κάτω από το καπό βρίσκεται κι εδώ ένας ντίζελ 2,4 lt, που αποδίδει 150 PS και 400 Nm.

Toyota Land Cruiser

Η ροπή στέλνεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πίσω πόρτα έχει ηλεκτρικό κλείσιμο, ενώ θα ξεχωρίσετε τη νέα έκδοση από τα αυτοκόλλητα «Rocco» στα πίσω φτερά. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube