Τεχνολογική αναβάθμιση και περισσότερες οθόνες για το Audi Q2

Τεχνολογική αναβάθμιση και περισσότερες οθόνες για το Audi Q2

Το νέο Audi Q2 θα διατίθεται στάνταρ με ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μεγαλύτερο σύστημα infotainment 8,8 ιντσών.

Audi Q2

Το Audi Q2 βρίσκεται μαζί μας κάμποσα χρόνια, οπότε τι πιο λογικό για τη γερμανική εταιρεία από το να ανανεώσει το βασικό της crossover ώστε να παραμείνει ανταγωνιστικό μέχρι το τέλος της εμπορικής του καριέρας.

Ως μέρος της τεχνολογικής αναβάθμισης, το Audi Q2 λαμβάνει έναν εκμοντερνισμό στην καμπίνα του, που στοχεύει να κάνει το γερμανικό crossover πιο συμβατό με τα νέα ειωθότα της εποχής.

Το κοινό ζητά περισσότερες οθόνες και πιο μοντέρνο εσωτερικό. Ορίστε λοιπόν!

Αυτή είναι μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη, διότι όλο και περισσότεροι πελάτες επιζητούν όμορφες οθόνες και ψηφιακά ταμπλό. Οπότε θα δουν με θετικό μάτι ότι το γερμανικό το μοντέλο εξοπλίζεται πλέον με ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, καθώς και σύστημα ψυχαγωγίας infotainment 8,8 ιντσών.

Audi Q2

Πρόκειται για σημαντικές αναβαθμίσεις καθώς ένα σύστημα infotainment 8,3 ιντσών βρισκόταν στη λίστα με τον προαιρετικό εξοπλισμό, επομένως η στάνταρ οθόνη των 8,8 ιντσών είναι μια σημαντική βελτίωση. Κι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων έχει ομορφύνει και φαίνεται πιο μοντέρνος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Audi Q2 30 TFSI

Η Audi αναφέρει για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων ότι έχει «μια φωτεινή, full HD οθόνη που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων». Το σύστημα infotainment, από την άλλη πλευρά, προσφέρει «υψηλή απόκριση» και διαθέτει τεχνολογία αναγνώρισης φωνής, καθώς και συνδεδεμένες λειτουργίες, όπως απομακρυσμένο ξεκλείδωμα θυρών.

Audi Q2

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ο περιστροφικός διακόπτης του συστήματος infotainment έχει αντικατασταθεί πλέον από έναν νέο αποθηκευτικό χώρο. Πέρα των παραπάνω, η Audi ανακοίνωσε ότι το εισαγωγικό της crossover διατίθεται με νέο τιμόνι και πρόσθετα στάνταρ χαρακτηριστικά ασφαλείας. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Audi Q2 35 TFSI 150PS S Tronic

Τα τελευταία περιλαμβάνουν προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, υποβοήθηση στάθμευσης με την όπισθεν και τεχνολογία αναγνώρισης των σημάτων κυκλοφορίας. Δείτε πώς συγκρίνονται τα δύο εσωτερικά, νέο και παλιό, στις παρακάτω φωτογραφίες.

Audi Q2

Το ανανεωμένο Audi Q2 θα κυκλοφορήσει εντός του πρώτου μισού του 2024 κι η τιμολόγησή του στη γερμανική αγορά ξεκινά από τα €28.600. Θα σας ενημερώσουμε μόλις ανακοινωθεί κι ο ελληνικός τιμοκατάλογος.

Οι κινητήρες που θα είναι διαθέσιμοι περιλαμβάνουν έναν 3κύλινδρο 1,0 lt με 116 PS, τον γνωστό 4κύλινδρο των 1,5 λίτρων με 150 PS και τον πετρελαιοκινητήρα TDI των 2,0 lt με απόδοση 150 PS.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube