To Audi A1 citycarver γίνεται Audi A1 allstreet

To Audi A1 citycarver γίνεται Audi A1 allstreet

Σε αλλαγή ονόματος με άμεση ισχύ προχώρησε το Ingolstadt για το Audi A1 citycarver, το οποίο πλέον θα ονομάζεται Audi A1 allstreet.

Μπορεί το Αudi A1 να οδεύει προς το τέλος της καριέρας του αφού δεν θα υπάρξει νέα γενιά, ωστόσο η γερμανική εταιρεία δεν το έχει θέσει ακόμα εκτός γκάμας. Προκειμένου δε να ενισχύσει την πορεία του μέχρι το τέλος της καριέρας του, αλλάζει ονομασία στην ειδική του έκδοση citycarver, μετονομάζοντάς το σε Audi A1 allstreet.

H έκδοση citycarver που παρουσιάστηκε πριν από περίπου τρία χρόνια, είναι η crossover εκδοχή του Αudi A1 Sportback. Έκδοση που ξεχωρίζει για τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και τις αισθητικές λεπτομέρειες που του χαρίζουν μια ελαφρώς πιο περιπετειώδη εικόνα.

Με αυτά τα στοιχεία θα συνεχίσει και πάλι να αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στην γκάμα του Α1 αλλά και της κατηγορίας γενικότερα, αποκτώντας το πιο εύηχο και σαφώς πιο εύστοχο για τον χαρακτήρα του, όνομα: Audi A1 allstreet.

Η νέα ονομασία παραπέμπει στα μοντέλα της οικογένειας «allroad» του Ingolstadt, χωρίς βέβαια το αποκλειστικά δικίνητο Audi A1 allstreet να μπορεί να συγκριθεί με αυτά σε δυνατότητες.

Audi A1 allstreet

Εκτός από την ονομασία πάντως δεν αλλάζει τίποτα άλλο στο μοντέλο, το οποίο στη χώρα μας πωλείται με τον 1.500άρι κινητήρα TSI με τους 150 ίππους σε συνδυασμό με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ή αυτόματο S tronic. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube