Το Hyundai Tucson αποκτά έκδοση N Line

Το Hyundai Tucson αποκτά έκδοση N Line

Η πρόσφατη γενιά του Hyundai Tucson αποκτά σπορ έκδοση N Line που αφορά μόνο την εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση.

Η Hyundai δεν χάνει πλέον χρόνο για να αναδείξει τις σπορ εκδόσεις στα νέα μοντέλα της. Η πρόσφατη γενιά του Tucson λοιπόν, κατά την ως άνω τακτική αποκτά έκδοση N Line, σε συνέχεια του Kona N Line που είδαμε. 

Η νέα σπορ έκδοση του Tucson ενσωματώνει πολυάριθμες μικρές αισθητικές αλλαγές, μεταξύ αυτών μάσκα ειδικά σχεδιασμού με τον λογότυπο «N Line», μεγαλύτερη εμπρός προφυλακτήρα, πίσω προφυλακτήρα με μαύρες διακοσμήσεις και επιβλητικές ζάντες 19 ιντσών ειδικού ντιζάιν. Το χρώμα «Shadow grey» που βλέπουμε στη φωτογραφία αφορά το έκδοση N Line και συνδυάζεται με μια μαύρη οροφή.

Hyundai Tucson N Line

Στο εσωτερικό, τα σουέντ και δερμάτινα σπορ καθίσματα διαθέτουν χαρακτηριστικές κόκκινες ραφές, τις ίδιες που βρίσκουμε στις πόρτες και στο υποβραχιόνιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο ελληνικός τιμοκατάλογος του νέου Hyundai Tucson

Η ατμόσφαιρα είναι σπορτίβ και σοβαρή με μαύρο ουρανό, αλουμινένια πεντάλ και λογότυπα «N» στο τιμόνι και στη λαβή του λεβιέ ταχυτήτων.

Hyundai Tucson N Line

Το νέο Hyundai Tucson N Line μπορεί να εξοπλιστεί την προαιρετικά με ρυθμιζόμενη ανάρτηση. Οι κινητήρες που διατίθενται με αυτή την έκδοση είναι οι εξής:

1.6 T-GDI 48V Mild Hybrid με 180 ή 150 άλογα
1.6 T-GDI με 150 άλογα
1.6 T-GDI Plug-in Hybrid με 265 άλογα
1.6 T-GDI Hybrid με 230 άλογα

Η τιμή κάθε έκδοσης για το νέο Hyundai Tucson N Line αναμένεται να ανακοινωθούν από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube