Οι τιμές του νέου Hyundai Tucson στην Ελλάδα

Οι τιμές του νέου Hyundai Tucson στην Ελλάδα

Η τέταρτη γενιά του Hyundai Tucson έφτασε στη χώρα μας.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Hyundai ανακοίνωσε την εμπορική διάθεση του νέου Tucson στη χώρα μας, μαζί με τις τιμές όλων των διαθέσιμων εκδόσεων.

Η νέα γενιά Hyundai Tucson ενσωματώνει τη σχεδιαστική γλώσσα Sensuous Sportiness και πιο συγκεκριμένα το θέμα Parametric Dynamics. Στο εμπρός μέρος κυριαρχεί η νέα γρίλια που ενσωματώνει τα φώτα LED, το προφίλ έχουμε έντονες δυναμικές γραμμές που τονίζουν τους θόλους των τροχών, ενώ πίσω ξεχωρίζουν τα ενιαία φώτα LED με τρισδιάστατο look και η έντονη κλίση του παρμπρίζ. Το νέο C-SUV της Hyundai έχει αυξημένες διαστάσεις σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, με μήκος 4.500 mm (+20 mm), πλάτος 1.865 mm (+15 mm), ύψος 1.650 mm (+5 mm) και μεταξόνιο 2.680 mm (+10 mm).

Hyundai

Στην καμπίνα βρίσκουμε premium υλικά επενδύσεων, νέο ταμπλό με συμμετρική σχεδίαση, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25", οθόνη αφής 8" ή 10,25" στην κεντρική κονσόλα, αυξημένο χώρο για τα γόνατα τον πίσω επιβατών και πορτ παγκάζ με χωρητικότητα από 546 έως 620 λίτρα ανάλογα με την έκδοση.

Το νέο Hyundai Tucson διατίθεται στη χώρα μας σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού - Exclusive, Premium και Distinctive. Όλες τους είναι πλούσιες και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων full-LED φώτα εμπρός (full-LED εμπρός/πίσω στις Premium και Distinctive), δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25", οθόνη αφής 8" (10,25" στην Distinctive), κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό (τριζωνικό στην Distinctive) κ.α. Στον τομέα της ασφάλειας, έχουμε 7 αερόσακους (μετωπικοί, πλευρικοί, τύπου κουρτίνας και κεντρικός) καθώς και το πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης Hyundai SmartSense που είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις.

Hyundai Tucson

Κατά το λανσάρισμα, η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τα παρακάτω σύνολα:

  • Ήπια υβριδικός βενζινοκινητήρας 1.6 T-GDI Smartstream με απόδοση 150 PS και 250 Nm που συνδυάζεται με το κιβώτιο Intelligent Manual Transmission (6iMT) ή με το αυτόματο διπλόυ συμπλέκτη (7DCT) τα οποία στέλνουν την κίνηση στους εμπρός τροχούς.
  • Ήπια υβριδικός βενζινοκινητήρας 1.6 T-GDI Smartstream με απόδοση 180 PS και 265 Nm που συνδυάζεται με το κιβώτιο Intelligent Manual Transmission (6iMT) και κίνηση εμπρός, ή με το αυτόματο διπλόυ συμπλέκτη (7DCT) και τετρακίνηση.
  • Ήπια υβριδικός πετρελαιοκινητήρας 1.6 CRDi Smartstream με 136 PS και 280 Nm / 320 Nm. Συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλόυ συμπλέκτη (7DCT) το οπόιο στέλνει κίνηση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς.
  • Πλήρως υβριδική έκδοση με τον 1.6 T-GDI, αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, ηλεκτροκινητήρα 44,2 kW και μπαταρία 1,49 kWh. Η συνδυαστική απόδοση φτάνει τους 230 PS και τα 265 Nm. Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς. Η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 8" (8,3") και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 193 km/h.

Αναλυτικά, οι τιμές όλων των εκδόσεων του νέου Hyundai Tucson στον παρακάτω πίνακα:

Hyundai Tucson

Στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον εξοπλισμό της κάθε έκδοσης. Το νέο Tucson θα παράγεται στο εργοστάσιο Nošovice της Τσεχίας. Η έκδοση plug-in hybrid και το σπορ επίπεδο εξοπλισμού N Line θα ακολουθήσουν μέσα στο έτος.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube