Νέα Mercedes-Benz CLA, πρώτο teaser, πρεμιέρα τον Ιανουάριο

Νέα Mercedes-Benz CLA, πρώτο teaser, πρεμιέρα τον Ιανουάριο

Το 2019 θα ξεκινήσει δυναμικά για τη Mercedes-Benz με την αποκάλυψη της δεύτερης γενιάς της CLA, του κόμπακτ 4θυρου κουπέ της γερμανικής φίρμας.

Η CLA δεύτερης γενιάς θα λαναριστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Ιανουάριο. Αλλά όχι στο North Anerican International Auto Show του Detroit, μιας η Mercedes-Benz δεν θα συμμετάσχει στην πρώτη μεγάλη Έκθεση Αυτοκινήτων του χρόνου. Ο Γερμανός κατασκευαστής επέλεξε να κάνει την πρεμιέρα για το νέο μοντέλο του στη CES στο Las Vegas, το μεγαλύτερο γεγονός αφιερωμένο στην ηλεκτρονική και στις νέες τεχνολογίες.

To Consumer Electronics Show προσελκύει όλο και περισσότερες φίρμες αυτοκινήτου, οι οποίες δεν ικανοποιούνται μόνο με το να αποκαλύπτουν τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες τους. Έρχονται για να παρουσιάσουν νέα μοντέλα και πρωτότυπα. Έτσι, στο Las Vegas θα δούμε τη νέα CLA, κάτι που μόλις ανακοίνωσε η Mercedes-Benz στα κοινωνικά της δίκτυα. Ο κατασκευαστής ανέβασε online ένα πρώτο teaser, όπου βλέπουμε ένα κομμάτι από τη σιλουέτα του αυτοκινήτου.

Αυτή η δεύτερη γενιά της CLA θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν ισχυρό εσωτερικό ανταγωνιστή: Τη νέα μπερλίνα της Α-Class. H CLA θα είναι σημαντικά διαφοροποιημένη αισθητικά, τουλάχιστον εξωτερικά, με κάμποσους πόντους μικρότερο ύψος και μια έντονα οπισθοκλινή οροφή. Ενώ στην καμπίνα, η πιθανότητα το ταμπλό να είναι πανομοιότυπο είναι πολύ μεγάλη. Επομένως, η CLA θα παίξει το χαρτί του στιλ και η μπερλίνα A-Class το χαρτί της πιο απλόχωρης φιλοξενίας.

Η CES 2019 θα ανοίξει τις πύλες της στις 8 Ιανουαρίου, με τη Mercedes-Benz να αποκαλύπτει το αυτοκίνητο την ίδια ημέρα, στις 19:00 τοπική ώρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube