Τα scooter της Royal Alloy έρχονται στην Ελλάδα!

Τα scooter της Royal Alloy έρχονται στην Ελλάδα!

Τα scooter της Royal Alloy έρχονται και στη χώρα μας, με τη διάθεσή τους στην ελληνική αγορά να αναλαμβάνει η Buggy Motors.

Τα scooter της βρετανικής φίρμας πήραν επιτέλους την πολυπόθητη έγκριση τύπου EURO 4 τον Μάιο του 2018 στην Αγγλία, και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την κυκλοφορία τους και στους Ευρωπαϊκούς δρόμους, με τη διάθεσή τους για την ελληνική αγορά να αναλαμβάνει η Buggy Motors, γνωστή από την αντιπροσώπευση στην Ελληνική αγορά οχημάτων όπως τα BeachBuggy® (Summer Cars), τα Joyner(OffRoad & 4x4) και τα Secma (sport FunCars).

H έδρα της Royal Alloy (RA Engineering Co.Ltd) βρίσκεται στο Lancashire της Αγγλίας και τα scooter της ακολουθούν vintage σχεδιαστικές γραμμές, με την εταιρεία να κατοχυρώνει πλέον πατέντες και την πνευματική ιδιοκτησία των σχεδίων των scooter της, δίνοντας μεγάλη προσοχή στην ποιότητα κύλισής τους (διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ εμπρός και πίσω) και στην ποιότητα των υλικών τους (μέταλλο, δέρμα και αλουμίνιο). Για τα μηχανικά και ηλεκτρικά τους μέρη, η Royal Alloy δανείζεται σύνολα από δοκιμασμένες και αξιόπιστες λύσεις (Aprilia, Bosch, Magneti Marelli).

royal

Οι τιμές τους θα ξεκινούν από τα €1.899 για τα 50cc και τα €2.599 για τα 125cc. Παράλληλα στην παγκόσμια έκθεση δικύκλου EICMA 2018 η εταιρεία θα παρουσιάσει νέα μοντέλα 300cc σε παγκόσμια πρεμιέρα.

Ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο παγκοσμίως, θα διακινεί τα προϊόντα Royal Alloy (scooter, αξεσουάρ και ενδύματα) στις 5 ηπείρους, ενώ στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στην Ταϊλάνδη θα μεταφερθεί το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της φίρμας για την κάλυψη της παγκόσμιας ζήτησης.

Η Buggy Motors, θα «στήσει» ξεχωριστά τη νέα της επιχειρηματική μονάδα, την Royal Alloy Hellas (FABUS GROUP AE), με ανεξάρτητο δίκτυο μεταπωλητών και αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα. 

royal

Περισσότερες πληροφορίες στο www.RoyalAlloy.gr και στα social www.facebook.com/RoyalAlloy Hellaswww.instagram.com/RoyalAlloy_Hellas

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube