Ducati video chat: Νέος τρόπος επικοινωνίας στην Ελλάδα

Ducati video chat: Νέος τρόπος επικοινωνίας στην Ελλάδα

Μια μοντέρνα, εύκολη και ασφαλής υπηρεσία επικοινωνίας για τους πελάτες και φίλους της εταιρείας στη χώρα μας.

Αποδεικνύοντας ότι οι δυσκολίες μπορούν να φέρουν και θετικές εξελίξεις, η Ducati ενεργοποιεί στην Ελλάδα έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με τους φίλους και τους πελάτες της, μέσω βιντεοκλήσης.

Ενεργοποιείται μέσω εικονιδίου στη σελίδα www.ducati.gr και από εκεί ένας υπεύθυνος πωλήσεων παρουσιάζει και ξεναγεί τον πελάτη σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας, απαντάει σε ερωτήσεις, δίνει συμβουλές για οποιοδήποτε θέμα και ενημερώνει για τα προγράμματα και τις παροχές. Όλα αυτά χωρίς ο πελάτης να βγει καν από το σπίτι του, οπουδήποτε στην Ελλάδα και εάν βρίσκεται.

Ducatu Streetfighter

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 10.00 έως τις 16.00 και το μόνο που χρειάζεται είναι ένας υπολογιστής με σύνδεση στο διαδίκτυο. Τεχνικά, ο υπολογιστής δεν είναι απαραίτητο να διαθέτει κάμερα, απλώς αυτό είναι κάτι που δίνει την ιδιαίτερη υπόσταση στην όλη εμπειρία. Για συσκευές που χρησιμοποιούν Windows ή Android λειτουργικό συμβατοί browsers είναι οι Chrome και Mozilla Firefox, ενώ για MacOS και iOS χρειάζεται ο Safari.

Από την πλευρά της Ducati δεν υπάρχει καμία χρέωση για το Video Chat, ενώ οι κλήσεις είναι απόλυτα ασφαλείς, κρυπτογραφημένες σύμφωνα με το πρότυπο WebRTC.

Αξίζει να αναφερθεί τέλος, πως η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν έχει πρόσκαιρο χαρακτήρα, μα θα μείνει και μετά την εποχή του Covid-19. Είναι μια μοντέρνα προσέγγιση στην επικοινωνία για να βελτιώσει την επαφή μεταξύ των Ducatisti και της εταιρείας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube