Borgo Panigale Experience: Το Factory Tour της Ducati επιστρέφει

Borgo Panigale Experience: Το Factory Tour της Ducati επιστρέφει

Η Ducati επιστρέφει στην κανονικότητα: Ύστερα από την έναρξη των επισκέψεων στο Μουσείο της τον περασμένο Μάιο, ανακοίνωσε πως ξεκινούν και οι οργανωμένες ξεναγήσεις στο εργοστάσιο από την προσεχή Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων στο εργοστάσιο του Borgo Panigale, οι επισκέπτες θα συνοδεύονται από έναν εξειδικευμένο συνοδό-ξεναγό καια θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν ανάμεσα στις γραμμές παραγωγής και να δουν εκ των έσω το πώς δημιουργούνται οι μοτοσικλέτες της Ducati.

Οι οργανωμένες ξεναγήσεις μπορούν να κλειστούν για Δευτέρα ή Παρασκευή, με την επιλογή ανάμεσα σε τρία γκρουπ το πρωί (09:15, 09:45 και 10:15) και δύο μεταμεσημεριανά (14:30-15:30). Απαιτείται online κράτηση μέσω της ειδικής πλατφόρμας, τόσο για τις ξεναγήσεις στο εργοστάσιο όσο και για τις επισκέψεις στο μουσείο.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών αλλά και των εργαζομένων, η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις θα γίνεται μόνο με κράτηση τις ώρες που αναφέρονται παραπάνω και για περιορισμένο αριθμό επισκεπτών. Η επίδειξη του ψηφιακού πιστοποιητικού της ΕΕ για τον Covid είναι υποχρεωτική, με εξαίρεση τα παιδιά κάτω των 12 ετών και άτομα που δεν μπορούν να εμβολιαστούν με το αντίστοιχο ιατρικό πιστοποιητικό που το αποδεικνύει.

Η τιμή του εισιτηρίου για το μουσείο είναι στα 17 ευρώ, ενώ το συνδυαστικό εισιτήριο για επίσκεψη στο μουσείο και ξενάγηση στο εργοστάσιο θα κοστίζει 32 ευρώ.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και ημέρες του κοινού για το εργοστάσιο και το μουσείο μπορείτε να επισκεφθείτε το ειδικό site που έχει δημιουργήσει η Ducati πατώντας εδώ.

Δείτε στο προ 6ετίας video πώς κατασκευάζεται μια Multistrada 1200...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube