Μια ντουζίνα Ferrari… πεταμένες σε χωράφι!

Μια ντουζίνα Ferrari… πεταμένες σε χωράφι!

Ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο που σκουριάζει σε ένα χωράφι δεν προκαλεί και μεγάλη εντύπωση. Αλλά έντεκα Ferrari να τις τρώει ο ήλιος και βροχή…

Δεν είναι σπάνιο ή ασυνήθιστο να βρεις κάποιο αυτοκίνητο, παραμελημένο, μισερό ή να σαπίζει. Στην καλύτερη σε κάποιο γκαράζ, στη χειρότερη εκτεθειμένο σε κάποια αυλή ή σε κάποιο χωράφι να το τρώει ο ήλιος, η βροχή… και τελικά η σκουριά.

Στην Αμερική, ο Tom Cotter βιοπορίζεται με το να εντοπίζει και να τεκμηριώνει αυτοκίνητα σε αυτή την κατάσταση στη σειρά Barn Find Hunter. Αυτό όμως που είναι εξαιρετικά σπάνιο και ασυνήθιστο είναι το να βρεις ένα εξωτικό αυτοκίνητο σε τέτοια κατάσταση, πόσω μάλλον μια ντουζίνα τέτοια και μάλιστα στο ίδιο μέρος.

Ferrari

Το Silodrome δημοσίευσε αποκλειστικά τον απίθανο εντοπισμό ενός σημαντικού αριθμού σχετικά πρόσφατων Ferrari, διαφυλάσσοντας όμως το όνομα του ανθρώπου και την τοποθεσία που εντοπίστηκαν.

Οι σακατεμένες Ferrari περιλαμβάνουν ένα ζευγάρι από 328 και 348, μια 308 quattrovalvole, μια 400i και ένα ζευγάρι από Mondial. Και μην νομίζετε ότι τα αυτοκίνητα του Maranello περιορίστηκαν σε V8. Το Silodrome έχει ποστάρει μπόλικες φωτογραφίες από μια 456 και μια Testarossa, ό,τι καλύτερο από τη Modena έπαιζε στα ’80s.

Ferrari

Τα αυτοκίνητα παροπλίστηκαν και αποθηκεύτηκαν λόγω ασθένειας του ιδιοκτήτη. Και, καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε, οι Ferrari αυτές έγιναν το τελευταίο πράγμα που τον ενδιέφερε, αφήνοντας απλήρωτα τα αποθήκευτρά τους. Οπότε και τα αυτοκίνητα κατέληξαν στο χωράφι να σκουριάζουν. Το Silodrome αναφέρει ότι υπήρχαν τιμολόγια για 13 Ferrari, αλλά μόνο έντεκα από αυτές είναι παρούσες στις φωτογραφίες. Μέχρι στιγμής όλες εκτός από δύο έχουν βρει νέο «σπίτι» και έχουν πάρει το δρόμο για την αποκατάστασή τους.

Δείτε το άρθρο και όλες τις φωτογραφίες στο Silodrome.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube