Με… μπουκέτα ολοκληρώθηκε ο αγώνας NASCAR στο Κάνσας [video]

Με… μπουκέτα ολοκληρώθηκε ο αγώνας NASCAR στο Κάνσας [video]

To δραματικό φινάλε στον κυριακάτικο αγώνα AdventHealth 400 στην πίστα του Κάνσας, για το πρωτάθλημα NASCAR, επισκιάστηκε από τις γροθιές που αντάλλαξαν δυο οδηγοί μετά την πτώση της καρό σημαίας.

NASCAR

Ο αγώνας AdventHealth 400 που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην πίστα του Κάνσας για το φετινό Cup Series του NASCAR είχε συναρπαστικό φινάλε με τον Denny Hamlin να εξασφαλίζει την πρώτη του φετινή νίκη στον τελευταίο γύρο, μετά από μια εντυπωσιακή μονομαχία με τον Kyle Larson. 

Ωστόσο, η δραματική κατάληξη του αγώνα επισκιάστηκε από έναν καυγά στα pit μεταξύ του οδηγού της Trackhouse Racing, Ross Chastain και του Noah Gragson της Legacy Motor Club, οι οποίοι τράβηξαν γρήγορα τις κάμερες πάνω τους για να καλύψουν τον σύντομο αγώνα… μποξ που έστησαν. 

 

 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι δυο οδηγοί είχαν ένα μικρό περιστατικό στην στροφή 4, με τον Gragson να προσκρούει στον τοίχο. Το αποτέλεσμα ήταν να τερματίσει τον αγώνα πέντε γύρους πίσω από τον πρώτο στην 29η θέση, με τον Chastain να ολοκληρώνει τον αγώνα στην 5η θέση. Η απογοήτευση του Gragson δεν έφυγε μετά το τέλος του αγώνα και ζήτησε τα ρέστα από τον οδηγό της Trackhouse Racing.

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν στην κουβέντα τον δυο οδηγών και ο Gragson άρπαξε τον Chastain από τη στολή του. Ο τελευταίος προειδοποίησε τον Gragson να σταματήσει και αφού δεν κατάφερε να δώσει τέλος στο συμβάν με τα λόγια, επιχείρησε ένα δεξί κροσέ στο σαγόνι του Gragson. Ευτυχώς, οι θεατές και τα μέλη των ομάδων που ήταν δίπλα τους επενέβησαν γρήγορα και χώρισαν τους δυο οδηγούς.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube