Lancia: Ξανά στην παραγωγή οι προφυλακτήρες της Delta Integrale [video]

Lancia: Ξανά στην παραγωγή οι προφυλακτήρες της Delta Integrale [video]

Το τμήμα FCA Heritage έκανε τα μαγικά του χρησιμοποιώντας τα πρωτότυπα καλούπια.

Ο όμιλος FCA ανακοίνωσε την επανεκκίνηση της παραγωγής των εμπρός και πίσω προφυλακτήρων της Lancia Delta HF Integrale, που διατίθενται προς πώληση μέσω της Mopar.

Όπως βλέπουμε στο σχετικό βίντεο, η παραγωγή των εξαρτημάτων γίνεται με τον πατροπαράδοτο τρόπο, καθώς η FCA έκανε πλήρη συντήρηση στα καλούπια που χρησιμοποιούνταν μεταξύ 1987 και 1994 - μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι τα γραφικά της Martini πάνω στο εξωτερικό κάλυμμα των καλουπιών. Η εταιρεία επέλεξε να διατηρήσει και το ίδιο είδος πλαστικού, χρησιμοποιώντας "Xenoi" για την Evoluzione και "Pocan" για την Integrale.

lancia

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμή: Lancia Delta HF Integrale 16v

Μπορεί η Lancia Delta να μην εκπροσωπεί πλέον την ιταλική φίρμα στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων, όμως η αξία των καυτών εκδόσεων Integrale διατηρεί την ανοδική της πορεία.

Αυτό δικαιολογεί και την τιμή στην οποία προσφέρονται τα νέα ανταλλακτικά της Delta που αγγίζει τα £1.404.00 (€1.647) για τον εμπρός και £1.242 (€1.457) για τον πίσω προφυλακτήρα. Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να ανανεώσουν την Integrale τους με φρέσκα πλαστικά, μπορούν να τους παραγγείλουν εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Lancia Delta 1979-1993: Το πρώτο premium κόμπακτ της Ιστορίας [videos]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube