Lamborghini: Μια Urus «Performante» επί θύραις;

Lamborghini: Μια Urus «Performante» επί θύραις;

Με το ιστορικό της Lamborghini, θα ήταν περίεργο η Urus να αρκεστεί στους 650 ίππους και να μην αποκτήσει κι άλλη έκδοση.

Ελάχιστα μοντέλα της Lamborghini έχουν παραμείνει σε μια και μόνη έκδοση. Ακόμα κι αν σκεφτούμε ότι Urus είναι ένα κάπως ξεχωριστό και οικογενειακό μοντέλο, ψιθυρίζεται ότι η Sant’Agata πιθανότατα θα διπλασιάζει την προσφορά. Τι να περιμένουμε, λοιπόν; Urus SV; Performante; Superleggera; Προς το παρόν εικάζουμε, αλλά ο συνάδελφος Jonny Liebermann από το Motortrend, επιβεβαίωσε από αξιόπιστη πηγή ότι η Lamborghini εργάζεται ήδη σε μια νέα, πιο «αιχμηρή» Urus.

Κάτι που δεν μας προκαλεί έκπληξη, ως εκ τούτου δεν έχουμε λόγους να μην τον πιστέψουμε, λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία της Lamborghini. Μπορούμε ήδη να φανταστούμε τη συνταγή αυτής της σπέσιαλ Urus: Πιο έντονη αισθητικά, ελαφρύτερη και λίγο πιο ισχυρή, χάρη στο 4λιτρο διτούρμπινο μοτέρ V8, το οποίο προσώρας στο μοντέλο αποδίδει 650 άλογα.

Η Lamborghini θα πρέπει λογικά να χρησιμοποιήσει την πρόσφατη εμπειρία της από την Aventador SVJ, ιδιαίτερα όσον αφορά την ενεργή αεροδυναμική. Αλλά θα είναι απαραίτητο να δούμε πόσο μακριά είναι έτοιμη να φτάσει η Lamborghini. Διότι μειώνοντας το βάρος, δεν πρέπει να θυσιάζεται το κύριο επιχείρημα της Urus, η οποία και στην σπέσιαλ έκδοσή της θα παραμένει ένα SUV που προορίζεται περισσότερο για οικογένειες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube