Υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων διέλυσε τη Ferrari του τερματοφύλακα της Γένοβα [video]

Υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων διέλυσε τη Ferrari του τερματοφύλακα της Γένοβα [video]

Το ιταλικό υπεραυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές όμως κανείς δεν τραυματίστηκε.

Η Ferrari 812 Superfast του τερματοφύλακα της Γένοβα, Federico Marchetti, υπέστη σοβαρές ζημιές όταν υπάλληλος του πλυντηρίου αυτοκινήτων τράκαρε με αυτήν πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα προτού σταματήσει σε μπαριέρα

Ο τερματοφύλακας είχε αφήσει το πανάκριβο αυτοκίνητό του για πλύσιμο και ζήτησε να του το παραδώσουν στο σημείο της προπόνησης. Ο υπάλληλος που οδηγούσε την Ferrari προς το γήπεδο φαίνεται πως δεν πρόσεξε αρκετά, με το αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες. Όπως βλέπουμε το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου έχει καταστραφεί, με τη σύγκρουση να επηρεάζει προφυλακτήρα, καπό, φώτα, φτερά, ανάρτηση και τον κινητήρα V12.

Μετά από το περιστατικό, ο Marchetti έγραψε στο Instagram: «Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε και αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα. Είδα πως γράφτηκαν πολλά άσχημα πράγματα. Ας αφήσουμε αυτό το θέμα - ελπίζω να μη διαβάσω άλλα.»

Ο Federico Marchetti έχει 11 τίτλους στο ενεργητικό του και έγινε γνωστός με την ομάδα της Λάτσιο (161 συμμετοχές) προτού πάρει μεταγραφή στη Γένοβα πριν από δύο χρόνια.

 

[Πηγή: Daily Mail]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube